Sėkmingai įgyvendintas projektas „100 gabalėlių – 100 istorijų”

Sėkmingai įgyvendintas projektas „100 gabalėlių – 100 istorijų”

Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centras kartu su ZESPÓŁ SZKÓŁ ZAWODOWYCH IM JANA LISZEWSKIEGO mokykla sėkmingai įgyvendino Lietuvos ir Lenkijos jaunimo mainų fondo finansuojamą projektą „100 gabalėlių – 100 istorijų”.

2018 m. rugsėjo 24-28 dienomis įvyko studentų tarpkultūriniai mainai. 23 mokiniai ir 4 pedagogai dalinosi Lietuvos ir Lenkijos kultūros, istorijos ir paveldo pažinimo žiniomis bei įgyvendino įvairias kūrybines veiklas skirtas Lietuvos ir Lenkijos valstybingumo šimtmečiams paminėti, skatinančias bendradarbiavimą, aktyvų socialinį, viešąjį ir profesinį gyvenimą.

Projekto rezultatas – ne tik sėkmingas jaunimo ugdymas ir tarpkultūrinio dialogo stiprinimas, tačiau ir Lietuvos bei Lenkijos kultūrų puoselėjimo ir darnios bendrystės pamatas. Organizacijos plėtra – ne tik pastatai ir naujos mokymosi programos, tačiau ir užsienio partneriai, jų žinių, naujausių tendencijų, kultūrinis kapitalas. Po projekto ir toliau bus tęsiamas bendradarbiavimas, dalinamasi gerąja praktika bei plečiamas organizacijos socialinis kapitalas.

 

Reklama

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder