Rugsėjo 1-osios šventė „Akropolyje“: su moksleivių pasais ir laimės ratu

Rugsėjo 1-osios šventė „Akropolyje“: su moksleivių pasais ir laimės ratu

Moksleivio pasas – su nuotrauka, vardu, pavarde ir ūgiu bei svoriu – jau tapo tradicine ir itin geidžiama Rugsėjo 1-osios šventės Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ dalimi.

„Pirmaisiais metais moksleivių pasų įteikėme kelis šimtus, pernai – beveik pusę tūkstančio. Per tas kelias valandas, kai vyksta šventė, daugiau vaikų turbūt ir fiziškai nespėtume pasverti, pamatuoti ir nufotografuoti“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Moksleivio pasas turi tam tikrų privalumų: pavyzdžiui šiemet jo turėtojas rugsėjo 2-5 dienomis galės nemokamai pačiuožinėti „Akropolio“ Ledo arenoje ir pažaisti „Epsilon“ pramogų arenoje įrengtame lazerių labirinte ir lipynių zonoje. Tačiau, pasak O.Zibalio, tai nėra svarbiausia priežastis, kodėl moksleivio pasas tapo toks populiarus.

„Pernai matėme ne vieną dešimtį vaikų, kurie turėjo prieš metus išduotą pasą ir atėjo naujo. Manau, tai puikus rugsėjo 1-osios prisiminimas, leidžiantis pamatyti, kaip vaikas pasikeitė per metus, kiek užaugo“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas.

Mokslo metų pradžios šventė su moksleivių pasų dalijimu, šuniuko Amsio ir policijos pareigūnų viktorina apie saugų eismą, galimybe vaikams apžiūrėti policijos automobilį ir motociklą, prizais ir siurprizais Klaipėdos „Akropolyje“ vyks rugsėjo 2 dieną, pirmadienį, nuo 14 iki 18 val. O prieš tai, nuo 13 val., visi įsigiję „Akropolyje“ prekių už 100 ar daugiau litų prie Centrinio prekybos ir pramogų centro įėjimo galės sukti Laimės ratą be pralaimėjimų, kurio pagrindiniai prizai – „Pegaso“ knygyno 100 litų vertės dovanų čekis ir „Office 1“ moksleivio kuprinė.

Tai ne vienintelė šventė vaikams, kuri Klaipėdos „Akropolyje“ vyks rugsėjį – mėnesio pabaigoje, rugsėjo 28-ąją, čia bus surengtas Pasaulinės širdies dienos minėjimas „Vaiko širdies diena“.

„Prie „Akropolio“ tądien vyks ne tik koncertas, - pasakoje prekybos ir pramogų centro valdytojas Ovidijus Zibalis. – Planuojama, kad vaikai turės galimybę paskraidyti oro balionu, o specialistai visus norinčius konsultuos sveikos gyvensenos klausimais, matuos kraujospūdį, atliks cholesterolio kiekio kraujyje matavimus bei kūno sudėties analizę“.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder