Prisijungė prie akcijos "Veiksmo savaitė be patyčių"

Prisijungė prie akcijos "Veiksmo savaitė be patyčių"

Kovo 23 − 27 dienomis Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos bendruomenė prisijungė prie akcijos „Veiksmo savaitė BE PATYČIŲ“. Mokiniai organizavo ir dalyvavo įvairiuose renginiuose.

Vienas iš jų − antrus metus rengiamos tarpmokyklinės futbolo varžybos "Mažasis futbolas". Jose be šeimininkų dar dalyvavo Klaipėdos Liudviko Stulpino ir Tauralaukio progimnazijų, Klaipėdos Vydūno gimnazijos 7 − 8 klasių mokinių komandos.

Varžybos vyko atkakliai, o nugalėtojais tapo Klaipėdos Liudviko Stulpino progimnazijos I-osios komandos mokiniai. Antra buvo Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos I-oji komanda. Trečią vietą užėmė Liudviko Stulpino progimnazijos II-oji komanda. Pirmos vietos laimėtojams įteikta nugalėtojų taurė ir diplomas. Antros ir trečios vietos laimėtojai buvo apdovanoti Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Ugdymo ir kultūros departamento Švietimo skyriaus taurėmis. Visiems dalyviams įteikti Klaipėdos Ievos Simonaitytės pagrindinės mokyklos padėkos raštai ir diplomai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder