Naminiai gyvūnai - ne žaislai

Naminiai gyvūnai - ne žaislai

Baltijos gimnazijoje vyko anglų kalbos renginys "Gyvūnai - mūsų draugai", kuriame dalyvavo Baltijos gimnazijos I c ir II a klasės bei Martyno Mažvydo progimnazijos mokiniai.

Mokiniai pasakojo apie savo mylimus gyvūnus, demonstravo skaidres, dalijosi patirtimi, kaip juos prižiūri ir kiek priežiūrai skiria laiko bei išleidžia pinigų. Kalbėta ir apie egzotiškus gyvūnus, kuriuos ne visada saugu laikyti namie.

Progimnazijos mokiniai atliko apklausą ir pateikė jos rezultatus. Pasirodo, tik keli mokiniai šiuo metu neturi jokio gyvūno namie. Sužinojome, jog populiariausias naminis gyvūnas, aišku, šuo, nedaug nuo jo atsilieka katės. Vienas mokinys namie laiko vėžlį, vardu Žaibas. Mokinio šeima nekantriai laukia, kada jis pabus ir pradės bendrauti.

Apklausos rezultatai parodė, kad mokiniai suvokia, jog naminiai gyvūnai nėra laikini žaisliukai, jiems reikia meilės, laiko, kantrybės bei pinigėlių.

Renginio pabaigoje mokiniai pildė išdalintus vertinimo lapelius. Ir svečiai iš Martyno Mažvydo progimnazijos, ir Baltijos gimnazijos mokiniai renginį įvertino devintukais ir dešimtukais. Komentuodami šį renginį, jie sakė, kad smagu kalbėti angliškai ir nebijoti savo anglų kalbos mokytojų paklausti užmiršto žodžio ar kokio posakio. O svarbiausia, teigė mokiniai, buvo smagu ir naudinga bendrauti su kaimynais.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder