"Medeinės" mokykloje - renginys ,,Tau, mano mamyte“

"Medeinės" mokykloje - renginys ,,Tau, mano mamyte“

Motinos diena Lietuvoje švenčiama pirmąjį gegužės sekmadienį. Klaipėdos ,,Medeinės“  mokyklos bendruomenė šią nuostabią šventę paminėjo šiek tiek anksčiau - balandžio 30 dieną. Mokinių gerbiamos mamytės buvo pakviestos į šventinį koncertą ,,Tau, mano mamytė“, kuris vyko nuostabioje vietoje, Klaipėdos piliavietės konferencijų salėje.

Džiugu, kad Klaipėdos ,,Medeinės“ mokykla  jau ketvirti metai sėkmingai vykdo tęstinį projektą ,,Bendradarbiavimas su tėvais sėkminga ugdymo prielaida“. Šventiniame  renginyje  dalyvavo gausybė svečių. Renginio pradžioje sveikinimo žodį tarė  gerbiamas miesto meras Vytautas Grubliauskas linkėdamas mamoms pačių nuoširdžiausių dalykų.

Seimo narys Justas Džiugelis mielai rado laiko ir noro pasveikinti mama. Jis pasakė trumpą, jautrią  sveikinimo kalbą, kurios paskutinis sakinys nuskambėjo palaikančiai:  ,,mamos atsiminkite, Jūs tikrai esate ne vienos, Jūsų vaikai ir aš su jumis“. Renginyje dalyvavo Klaipėdos ,,Neptūno“ komandos atstovai. Sporto direktorius Donatas Zaveckas pasveikino mamas, ir įteikė joms pakvietimus į Krepšinio varžybas.

Klaipėdos ,,Medeinės“ mokyklos direktorė Elena Knyzaitė įteikė mamoms padėkas už gerus darbus, už  meilę ir supratimą, už begalinę kantrybę, reiklumą, atsakingumą, kūrybiškumą, naujas idėjas. Su malonumu renginyje sutiko dalyvauti ir tarti sveikinimo žodį mūsų renginio globėja Eglė Maksvytienė, kurios širdis pilna šilumos, meilės ir noro savo gerumu dalintis su Klaipėdos ,,Medeinės“ bendruomene.

Šventinį koncertą mamoms dovanojo talentingi atlikėjai. Salė nutilo ir pasigirdo harmoninga smuiko ir violončelės muzika. Jau nuo pirmųjų muzikos akordų visiems renginio dalyviams suvirpėjo širdys. Plakė širdys ir kiekviena savo ritmu pritarė nuostabiai muzikai, kurią susirinkusioms mamoms ir renginio svečiams dovanojo muzikantės Teodora, Morta - Staigė (smuikas) ir Kornelija Kupšytė (violončelė). Likimas mums nuolat dovanoja daug socialiai atsakingų žmonių, kurie ilgainiui tampa tiesiog mūsų mokyklos draugais. Dovanodami mamoms nuostabių dainių puokštę, renginio metu tarsi nužengė iš televizijos ekrano projekto „Du balsai viena širdis“ dalyviai, klaipėdiečių numylėtiniai, Klaipėdos jaunimo teatro ir Klaipėdos muzikinio teatro aktoriai, dainininkai Evelina ir Gytis Šimelioniai. Salėje sėdinčių vaikų veiduose atsirado šypsenos, kai scenoje išvydo dainuojančius savo mokytojus ir auklėtojus.

Organizuojant renginį ,,Tau, mano mamyte“ neapsieita ir be namų darbų. Artėjant motinos dienai, kaip ir kasmet, svaiginančiai baltai žydi obelys. Žemė švenčia motinos šventę.  Nutarėme, kad  šventės aprangos kodas „BALTA“ – galvojome, kad tai tik bus mažas renginio akcentas. Buvome maloniai nustebinti  tačiau dauguma svečių pagerbė organizatorius ir pasipuošė baltai. Kaip visuomet, stengėmės  mamoms sukurti mažą šventę, padovanoti puokštę gražiausių emocijų. Matydamos mamų šypsenas, manome, kad mums tai pavyko. Renginio  pabaigoje  kiekvienos mamytės rankose pražydo gėlės.

Klaipėdos ,,Medeinės“ bendruomenė nuoširdžiai dėkoja visiems renginio dalyviams už nuoširdų dalyvavimą renginyje, bei renginio rėmėjams: UAB ,,Sebekas“, UAB "Biskvitas", Gėlių studijai ,,Samanota“, Gėlių salonui ,,Florika“,  Gėlių salonui ,,Pirmosios snieguolės“, UAB ,,Balionų fėjai“, Gitanai Kazragienei, Sandrai Zeringytei, Vaidui Leparskui, Rimui ir Živilei Skaizgiriams.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder