Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros akademijoje - draugystės vakaronė

Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros akademijoje - draugystės vakaronė

Klaipėdos universiteto Humanitarinių ir ugdymo mokslų fakulteto Kalbų ir socialinės edukacijos centras maloniai kviečia Jus į Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros akademijos Draugystės vakaronę, kuri vyks liepos 26 dieną (antradienį), 16:00–20:00 val. KU Mažojoje auloje (Herkaus Manto 84, centrinis KU miestelis).

Programa

16:00    Interaktyvi paskaita-šou apie lietuvių etnografiją: drabužiai, muzika, muzikiniai instrumentai

16:30    Lietuviškos vaišės

17:00  Trumpi pramoginio pobūdžio vasaros akademijos dalyvių prisistatymai: šalis, kultūra, papročiai, kt.

19:00   Lietuviški šokiai ir žaidimai

Dalyvių statistika: iš viso šiuose vasaros kursuose šįmet dalyvauja apie 38 dalyviai iš 13 šalių. Tai studentai, dėstytojai, kiti užsieniečiai, turintys lietuviškų šaknų arba apsigyvenę Lietuvoje.

Šie kursai Klaipėdos universitete  rengiami jau 15 metų; dalyvių skaičius svyruoja nuo 35 iki 70; tai priklauso nuo to, kiek projektų integruojama į vasaros mokyklą.

Nuo šių metų kursai pavadinti Lietuvių kalbos ir kultūros vasaros AKADEMIJA – dėl pasiekto ypač aukšto akademinio lygio: kursai vyksta keturių skirtingų lygių grupėse, dėsto puikią kvalifikaciją turinčios dėstytojos, – lektorės, docentėės, profesorės.

Pernai šis Klaipėdos universiteto tradicinis renginys buvo apdovanotas Švietimo mainų paramos fondo padėka – už ilgametę sėkmingą veiklą ir puikius rezultatus.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder