Klaipėdoje praūžė studijų metų pradžios studentiškas piknikas

Klaipėdoje praūžė studijų metų pradžios studentiškas piknikas

Klaipėdoje jau ketvirtus metus iš eilės miesto aukštosios mokyklos drauge švenčia studijų metų pradžią. Klaipėdos universitetas, LCC tarptautinis universitetas, Klaipėdos valstybinė kolegija, Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla, Lietuvos verslo kolegija, Socialinių mokslų kolegija ir Klaipėdos technologijų mokymo centras savo studentus pakvietė į pikniką „Kultūros fabriko“ kieme ir pasveikino pasirinkus Klaipėdą.

Renginio metu TV laidų vedėjas Justinas Jankevičius kalbino Klaipėdos miesto merą Vytautą Grubliauską, kuris prisiminė savo studentiško gyvenimo akimirkas. Meras pažadėjo, kad Klaipėda sieks tapti jaunimui patraukliausiu miestu, nes uostamiestis 2020 metais pretenduoja tapti Europos jaunimo sostine.

Išskirtine vakaro viešnia tapo charizmatiškoji televizijos laidų vedėja, blogerė Indrė Stonkuvienė, kuri vos tik atsisėdusi į J. Jankevičiaus pašnekovo kėdę ėmė atvirai pasakoti apie savo gyvenimą – karjerą, televizijos užkulisius ir kitus pikantiškus dalykus. Vakaras baigėsi Simonai Banditai sukant plokšteles ir keliant karštį šokių aikštelėje.

Organizatoriai džiaugiasi, kad uostamiesčio studentų lietus neišgąsdino ir nuotaikos nesugadino.

Studentiškas piknikas

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder