Kas stipresnis ir vikresnis Klaipėdos moksleiviai aiškinsis ant ledo

Kas stipresnis ir vikresnis Klaipėdos moksleiviai aiškinsis ant ledo

Daugiau nei 150 Klaipėdos miesto ir rajono moksleivių penktadienį, sausio 30 dieną, susitiks prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ Ledo arenoje, kur vyks antrosios „Drąsūs. Stiprūs. Vikrūs“ varžybos.

Į tris amžiaus grupes suskirstytos, iš 5 moksleivių sudarytos komandos, dalyvaus keturiose estafečių rungtyse, po kurių ir paaiškės, kurios mokyklos moksleiviai yra sportiškiausi ir vikriausi.

„Birželį, mokslo metų pabaigtuvių proga surengta pirmoji Klaipėdos moksleivių „Žiemos olimpiada“ sulaukė didžiulio susidomėjimo ir daugybės gerų žodžių iš mokytojų, vaikų ir jų tėvų. Džiaugiamės, kad šį kartą į renginį jau užsiregistravo dvigubai daugiau komandų nei vasarą“, - sako Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Jis pastebi, kad atidarius „Akropolio“ Ledo areną vis daugiau moksleivių žiemą renkasi aktyvias pramogas, išmoksta čiuožti ant pačiūžų. „Šimtai vaikų lanko ledo ritulio, dailiojo čiuožimo treniruotes, dar daugiau jų į „Akropolį“ renkasi tiesiog pačiuožinėti arba pašokti diskotekose ant ledo“, - sako O.Zibalis.

Dalyvauti renginyje „Drąsūs. Stiprūs. Vikrūs“ jaus užsiregistravo 15-os Klaipėdos miesto ir rajono mokyklų komandos. Nugalėtojai bus apdovanoti taurėmis, medaliais ir varžybų rėmėjų prizais. Nuotaikingų varžybų pradžia, sausio 30 dieną, 12 val.

Unikalią sporto šventę uostamiesčio moksleiviams rengia Klaipėdos prekybos ir pramogų centras „Akropolis“, Klaipėdos miesto savivaldybės administracijos Socialinio departamento Vaiko teisių apsaugos skyrius, Klaipėdos laisvalaikio klubas „Aerobikos uostas“ ir Klaipėdos visuomenės sveikatos biuras.  

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder