Į pirmąją klasę - su kompanijos "BEGA" dovanotomis kuprinėmis ir mokymosi priemonėmis

Į pirmąją klasę - su kompanijos "BEGA" dovanotomis kuprinėmis ir mokymosi priemonėmis

Pasiruošimas naujiems mokslo metams visuomet būna kupinas rūpesčių moksleivių tėvams. Ypač, jei vaikai tik pradeda lankyti mokyklą. Klaipėdos jūrų krovinių kompanija "BEGA" jau penkiolika metų stengiasi savo darbuotojams šiuos rūpesčius maksimaliai sumažinti.

Vakar ryte, Rugsėjo 1-osios išvakarėse, kompanijos "BEGA" posėdžių salėje vyko ne gamybinis susirinkimas, o tradicinės įmonės darbuotojų vaikų palydos į pirmąją klasę.

Iš viso šiemet į mokyklą išlydėta 14 pirmokėlių. Tai - jau penkioliktoji laida nuo to laiko, kai "BEGA" pradėjo šią gražią tradiciją. Per visus šiuos metus įmonės dovanų ir linkėjimų sulaukė daugiau nei 160 įmonės darbuotojų vaikų, kurių dalis jau yra baigę mokyklas.

Kasmet kompanija "BEGA" darbuotojų vaikus aprūpina mokyklinėmis kuprinėmis ir pagrindinėmis mokymosi priemonėmis, taip gerokai palengvindama tėveliams vaikų paruošimo mokyklai rūpesčius bei finansinę naštą.

Be to, šia proga kasmet rengiamos žaismingos vaikų palydėtuvės į mokyklą, kurių metu su jais pabendrauja įmonės vadovybė, įteikia atminimo dovanėles.

Įgyvendindama socialinių garantijų darbuotojams programą, kompanija "BEGA" skiria ir daugiau dėmesio savo darbuotojų šeimoms. Įmonės darbuotojui susituokus jam skiriama papildoma piniginė išmoka, gimus vaikui taip pat skiriama išmoka bei specialus naujagimio rinkinys ir t. t.

"Rugsėjo 1-oji - kiekvienam žmogui visam gyvenimui įsimenanti šventė. Linkiu sėkmingai įžengti į mokslo pasaulį ir įgyti kuo daugiau reikalingų žinių, kurios ateityje padės jums įgyvendinti savo svajones", - vakar darbuotojų vaikams linkėjo kompanijos "BEGA" generalinis direktorius Aloyzas Kuzmarskis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder