Animaciniam dainos klipui ieško mažųjų solistų

Animaciniam dainos klipui ieško mažųjų solistų

Studija "Grock" ir Klaipėdos moksleivių saviraiškos studija "Febas" imasi negirdėto ir neregėto sumanymo - žada sukurti visą ciklą vaikiškų dainelių, jas animuoti ir taip pradžiuginti pačius jauniausius melomanus, mat animuotos dainelės bus viešai prieinamos internete.

"Ieškome šarmingo solisto, kuris sudainuotų-įrašytų pirmąją dainelę. Solistas turi būti patyręs, t. y. 3-5 metukų", - prieš keletą dienų feisbuke paskelbė studijos "Grock" įkūrėjas Linas Švirinas ir pasidalijo pirmosios vaikiškos dainelės, kurią siūlo sudainuoti, žodžiais.

Jis sakė ir pats nesitikėjęs, kad jaunųjų dainorėlių, norinčiųjų dalyvauti šiame naujame projekte, bus tiek daug.

"Maloniai nustebome, kad sudainuoti pirmąją dainelę panoro jaunieji dainorėliai ne tik iš Klaipėdos, bet ir iš visos Lietuvos. Plūstelėjo laiškai iš Vilniaus, Šiaulių, Marijampolės, Panevėžio, Tauragės ir kitų Lietuvos miestų. Toks susidomėjimas šiuo mūsų sumanymu motyvuoja, tad jau galvojame apie visą dainų ciklą", - sakė L. Švirinas.

Jis pasakojo pats iš tėvų dažnai girdintis skundus, kad vaikiškų lietuviškų dainelių nėra daug.

"Susigėdau ir ėmiausi tokios iniciatyvos. Be to, per visą gyvenimą sukauptas mano kūrybinis bagažas tapo sunkiai pakeliamas, tad pagalvojau, kad laikas ką nors iš to bagažo iškrauti", - juokavo L. Švirinas.

Jis neslėpė turintis minčių išleisti ir savo kurtų vaikiškų dainelių knygą, tačiau dabar jam atrodo patrauklesnė mintis sukurti toms dainoms animacinius klipus ir taip savo kūdikius paleisti į viešąją erdvę.

"Su Klaipėdos moksleivių saviraiškos studija "Febas" sukursime muziką ir vaizdą ir kviesime jaunuosius dainorėlius išmėginti save. Artimiausiu metu baigsime pirmosios dainelės aranžuotę ir demo versiją nusiųsime visiems norintiems, kad vaikai galėtų namuose išmokti ją dainuoti, o tada prasidės įrašų etapas", - pasakojo L. Švirinas.

Norinčiųjų dalyvauti projekte mažųjų dainorėlių tėveliai gali kreiptis adresu: [email protected].

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder