Akcija subūrė šimtus jaunuolių

Akcija subūrė šimtus jaunuolių

„Mes galime. Mes mokame. Mes esame draugiški“, – šių žodžių skanduotė sujungė akcijos „Draugystės ABC“ renginio dalyvius. Beveik 600 moksleivių iš trisdešimt penkių Klaipėdos ugdymo įstaigų sąspiečiu prekybos centre „Akropolis“ išreiškė savo požiūrį į gerumą, draugiškumą, pagarbų bendravimą be patyčių.

Klaipėdos miesto socialinių pedagogų inicijuotos akcijos „Draugystės ABC“ renginys vyko jau ketvirtą kartą. Šiemet jis buvo surengtas drauge su asociacija „Mano miestas Klaipėda“.

Susirinkusius akcijos dalyvius daina pasveikino E. Balsio menų gimnazijos mokinės. Asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ viceprezidentas Aleksas Bagdonavičius džiaugėsi, kad Klaipėdos miesto jaunoji karta aktyvi, pilietiška ir sąmoninga. Iš balionų moksleiviai suformavo unikalią lietuvišką trispalvę. „Mondo“ šokių centro profesionalų ir moksleivių bendras šokis ne tik įžiebė bendrystės jausmą, bet ir skleidė visuomenei žinią, kad jaunimas gali ir moka bendrauti be patyčių, kad moksleiviai yra draugiški vieni kitiems ir supančiai aplinkai.

Klaipėdos socialinių pedagogų metodinio būrelio taryba dėkoja asociacijai „ Mano miestas Klaipėda“, prekybos ir pramogų centrui „AKROPOLIS“ , kompanijai „McDonald's“, bendrovėms "Pinokis“ ir „Roshen“, šokių centrui "MONDO" , Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, Lietuvos kariuomenės Karo prievolės ir komplektavimo tarnybai, Lietuvos Šaulių sąjungos Vakarų jūros šaulių trečiajai rinktinei, talkinusiems ir prisidėjusiems organizuojant ir vedant jau tradicija tampantį renginį.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder