Programa, atradusi pasislėpusias infekcijas

Norėdami skaitytojams pademonstruoti, kaip veikia ir kiek tiesos padeda sužinoti maisto papildų platintojų diagnostika, pagal kurią parenkami produktai, pasiprašėme į svečius pas ponias, dirbančias skirtingai pavadintomis kompiuterinėmis programomis.

Deja, dvi jų, dirbančios su programa "Imago" ir platinančios kompanijos "Coral Club International" papildus, atsisakė, nors teigė, jog jų atliekamos diagnostikos tikslumu neabejojančios.

Antroji ponia, diagnozuojanti biorezonanso principu veikiančia programa "Intera DiaCor", sutiko, bet primygtinai prašė išlaikyti jos anonimiškumą. Ką gi, važiuojame pas anonimę. Pavadinkime ją jos naudojamos programos vardu - Intera.

Intera iš anksto perspėjo, kad žmogaus būklė gali kisti net keliskart per dieną - tai esą priklauso nuo šalčio, streso, infekcijos ar kitų faktorių. Todėl patarė nesitikėti, kad jos atliekamos diagnostikos rezultatai sutaps su kitų diagnozuotojų.

"Ligų nediagnozuoju, tik pasakau charakteristikas - kiek užterštos organizmo struktūros: galvos smegenų, limfinė, virškinimo, šlapimtakių ir lytinių organų sistemos, net 65 organai. O kiekvienas organas atlieka ne vieną funkciją", - sakė Intera.

Mūsų pacientei ant galvos buvo uždėta metalo juostelė, po metalinį strypą ji turėjo paimti į rankas, kojas padėti ant plokštelių.

Infekcijų pėdsakai

Pirmiausia sužinome, jog Aleksandros organizme yra laisvųjų radikalų, egzogeninių toksinų, taip pat persirgtos bakterinės infekcijos pėdsakų. Bakterijų išskirtais produktais užteršti tam tikri organai - taršos lygį diagnozuotoja nusako procentais. Tačiau organai savo funkcijas atlieka gerai, jie nepakenkti. O turint omenyje mūsų pacientės amžių - jos sveikata labai gera.

Beje, taršos lygį kompiuteryje parodo balta kepurėlė ant tam tikrų diagramų stulpelių.

Intera randa ir "pasislėpusią" virusinę infekciją. Virusai šiuo metu neaktyvūs, o imuninė sistema, sako ji, geros būklės, todėl ji puikiausiai susitvarko su virusais ir bakterijomis. Tačiau jei virusai ar bakterijos aktyvizuotųsi - jie gali pažeisti sąnarius ar kitas sistemas.

"Storasis žarnynas švarus, bet plonąjį reikėtų išvalyti, dėl toksinų ir laisvųjų radikalų jo funkcija susilpnėjusi", - perspėja Intera. Kiek nusilpusi ir kepenų funkcija.

Mums rūpi, ar organizme nėra kirmėlių. Kompiuteris jų neparodo. Bet diagnozuotoja perspėja, kad kirmėlių yra 95 proc. žmonių organizmuose.

"Tokios būklės turėtumėte jaustis gana gerai, energinga, bet periodiškai gali būti energijos nuosmukis, ryte sunku keltis", - sakė Intera ir rekomendavo Aleksandrai gerti maisto papildus - Q10, liucerną, "spiruliną".

"Aparatu parinkus tinkamą preparatą, galima pasiekti puikių rezultatų - parazitų sumažėja arba jie visai išnyksta", - giria kompiuterinę programą Intera.

Aleksandra pasiima lapelį su Interos rekomenduotais maisto papildais ir skubame namo.

Kas ta "Intera"?

"Intera DiaCor" pristatomas kaip kompiuterinis diagnostikos aparatas, galintis ištirti funkcinę organizmo būklę.

Jis padeda nusakyti, kiek, kur ir kokiu procentu organizmas yra užterštas šlakais, įvairiais parazitais, bakterijomis, virusais, endogenais, egzogenais. Šiuo aparatu esą įvertinama ne tik tai, kaip veikia kiekvienas vidaus organas, bet atskleidžiamos ūmios bei įsisenėjusios ligos.

Reklaminiuose bukletuose teigiama, kad aparatu organų ir sistemų būklė ištiriama ląstelių lygiu. Šiuo metodu esą gaunama informacija apie ligos užuomazgą, jos pradinę stadiją, kai patologinis procesas dar nesusiformavęs.

Kitą antradienį skaitykite: Vilkyčių aiškiaregės Jovitos Kubertavičienės įžvalgos

Tiriamosios komentaras

Sutinku, kad sveikatos būklė gali dažnai keistis - priklauso nuo nuotaikos. Sutinku, kad sveikata gera. O pateiktų išvadų negaliu vertinti, nes nesu medikė. Rekomenduotų maisto papildų nevartoju, nes jų nereikia. Nežinau, ar tai sutapimas, ar elektrodų poveikis, bet po šios diagnostikos vienoje akyje pradėjo ribuliuoti. Iki šiol gydausi vaistais.

Tiriamosios "anamnezė"

Aleksandrai - 68 metai, bet moteris jaunatviška, energinga, gyvena aktyvų gyvenimą.

Prieš 27 metus Aleksandrai išoperuotas limfmazgis kairėje pažastyje. Po metų - ir tos pačios pusės kaklo limfmazgis. Buvo įtarta limfoma, bet nepasitvirtino.

Iki šiol tas vietas kartais paskausta. Jaučia, kad skausmas tarsi kyla į viršų - būna, kad ima skaudėti kairįjį smilkinį. Šį skausmą moteris sieja su limfmazgių problema. Prieš 7 metus atliktas galvos magnetinio rezonanso tyrimas - nerasta nieko įtartino.

Kartais paskausta kairįjį klubo sąnarį.

Be to, moteris vartoja vaistus, mažinančius cholesterolio koncentraciją kraujuje (ji siekia nuo 7 iki 9 mmol/l).

Maždaug kartą per metus moteris suserga peršalimo ligomis.

Prieš 7-8 metus buvo smarkiai suskaudęs kairysis šonas. Parą palaikyta ligoninėje, moteris buvo išleista namo. Gydytojai pasakę, kad skausmą galėję sukelti akmenys, bet operacija dar nesanti reikalinga.

Genovaitė PRIVEDIENĖ

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder