Ne tik pašalina fizinius defektus, bet ir išsprendžia psichologines problemas.

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos ligoninėje plastinės ir estetinės chirurgijos paslaugas teikiantys specialistai aptarė 10-ies metų darbo rezultatus.
Klaipėdos ligoninės vyriausiasis gydytojas Vinsas Janušonis ne tik gerai įvertino plastinės chirurgijos specialistų Marijos Kukanovos ir Gintaro Gelžinio pasiekimus, bet ir sakė, kad ateity dar labiau skatins šią visame pasaulyje populiarėjančią medicinos sritį.
Profesorius Visas Janušonis pasidžiaugė, kad jų stacionarinė gydymo įstaiga - vienintelė Vakarų Lietuvoje, teikianti pacientams plastinės chirurgijos paslaugas.
Veido, kaklo ir ausų plastinės chirurgijos specialistė Marija Kukanova kasmet stažuojasi JAV, Vokietijoje, Švedijoje ir kitose šalyse. Didžiulę paklausą tarp pacientų - ne tik moterų, bet ir vyrų - turinti gydytoja Marija Kukanova plastines operacijas atlieka taikydama naujausias technologijų metodikas. Veide susiformavusių raukšlių šalinimui yra naudojamos natūralios medžiagos.
Gydytoja Marija Kukanova pažymėjo, kad labai daug į ją besikreipiančių pacienčių turėjo psichologinių problemų. "Kai kurios iš jų dėl savo išvaizdos galvojo net apie savižudybę. Po plastinių ir estetinių operacijų radikaliai pasikeitė šių moterų gyvenimas", - sakė medikė.
Klaipėdos ligoninės Onkologijos departamento Chirurgijos skyriuje dirbantis gydytojas Gintaras Gelžinis taip pat stažuojasi ir plastinėje chirurgijoje. Per 10 metų jis atliko iki tūkstanties krūtų mažinimo ir didinimo operacijų. "Neretai krūtų formos keičiamos ne tik dėl estetinių, bet ir sveikatos sumetimų. Mat moterims, turinčioms per dideles krūtis labai dažnai iškrypsta stuburas, atsiranda kitų problemų", - kalbėjo gydytojas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder