Kokias paslaptis išdavė akių rainelė

Kokias paslaptis apie Aleksandros organizmo būklę slepia jos sielos veidrodis akys? Akių rainelės kalbą sutiko mums perskaityti gydytoja oftalmologė Natalja Ivanova.

Nors iridologams tarnauja ir speciali kompiuterio programa, ne tik skaitanti rainelės paslaptis, bet kartu ir teikianti rekomendacijas, mums, ko gero, pasisekė labiau. Apsilankius "Medikanoje", gydytojos darbo kabinete, paaiškėjo, kad kompiuteris "užstrigo", tad vietoje painaus rusiško teksto - kompiuterio sukurtos interpretacijos - išgirdome gyvą pačios gydytojos žodį.

Išstudijavusi pacientės akis pro oftalmologinį aparatą, N. Ivanova, kaip ir kiti diagnozuotojai, pagyrė Aleksandros energingumą, gerą iš prigimties turimą kūno konstituciją.

Gydytoja buvo linkusi "prisikabinti" prie skrandžio - esąs padidėjęs rūgštingumas, truputį sutrikusi žarnyno mikroflora, todėl patarė laikytis dietos, gerti daugiau skysčių, išvalyti žarnyną.

Įdomu, jog akys jai pasakė, jog reikia atkreipti dėmesį į kraujospūdį, kad šiuo metu jis galįs būti per žemas. Pasakė, kad padidėjęs cholesterolio kiekis kraujuje, prasidėjusi stuburo osteochondrozė, pakrypęs vienas stuburo slankstelis. Tulžies pūslėje ir kairiajame inkste esą akmenukų.

Akių rainelėse gydytoja įžvelgė, kad laikas pagelbėti smegenų kraujotakai, pageriant kraujagysles plečiančių preparatų.

Pokyčiai rainelėje iridologei leido diagnozuoti ir sulėtėjusias medžiagų apykaitos, kraujotakos bei limfotakos funkcijas.

"Kad būtų labai negerai - nematyti", - paguodė N. Ivanova. Tačiau patarė Aleksandrai kartą ar du per metus kraujagyslių ir limfinę sistemą tikrintis.

Teisybės dėlei reikia pasakyti, jog, paraginta gydytojos, neatsispyriau pagundai išsitirti ir pati. Diagnostika maloniai nustebino, nes gydytoja "pamatė" net persirgtas ligas ir tai, kad pastaruoju metu esu pakoregavusi mitybą. Nusistebėjusi, kaip tai galima pamatyti, sužinojau, jog rainelėje tai atsispindi kaip medžiagų apykaitos suaktyvėjimo ženklas.

Rainelėje - visų sutrikimų pėdsakai

Iridodiagnostika - žmogaus organų ir sistemų būklės nustatymas pagal jo akių rainelę - vienas iš alternatyvių diagnostikos būdų, atsiradusių gilioje senovėje.

Iridologų teigimu, su rainelės tankumu susijęs organizmo gyvybingumas. Kuo švaresnė ir tankesnė rainelė, tuo sveikesnis ir stipresnis organizmas.

N. Ivanova pasakoja, kad rainelėje, vienintelėje organizmo struktūroje, atsispindi visos paveldimos ligos. Kad tuo įsitikintum, reikia palyginti visos šeimos narių akių raineles - bus matyti, iš tėvo ar motinos, net senelio ar prosenelio liga yra paveldėta - tam turi sutapti kai kurie rainelėje esantys ženklai. Tačiau įgimto defekto buvimas rainelėje nebūtinai reikš organo patologiją - tai gali reikšti ir didesnę riziką ta liga susirgti.

Anot oftalmologės, kiekviena persirgta liga rainelėje palieka žymę dešimtmečiams.

"Iridologas rainelėje mato ne diagnozę, o tai, kas vyksta organuose ir audiniuose; inervacijos, kraujotakos sutrikimus, užsistovėjusius reiškinius, sudirgimo ir audinių uždegimo ženklus, toksinius ir distrofinius pokyčius ir t. t. Patyręs iridologas, įvertinęs visa tai, gali nustatyti net diagnozę", - pasakojo N. Ivanova.

Gydytojai iridologai savo uždaviniu laiko rasti silpnąsias organizmo vietas ir esant reikalui nusiųsti pacientą pas gydytoją konsultantą.

Kitą antradienį skaitykite: ką pasakė diagnozuotoja, panorusi likti anonime

Tiriamosios komentaras

Buvo įdomu išsitirti pagal šią metodiką. Man patiko, nes daug ką pasakė taip, kaip yra. Diagnostika sukėlė pasitikėjimą ir todėl, kad ją atliko gydytoja, tuolab tokia maloni ir įdomi.

Tiriamosios "anamnezė"

Aleksandrai - 68 metai, bet moteris jaunatviška, energinga, gyvena aktyvų gyvenimą.

Prieš 27 metus Aleksandrai išoperuotas limfmazgis kairėje pažastyje. Po metų - ir tos pačios pusės kaklo limfmazgis. Buvo įtarta limfoma, bet nepasitvirtino.

Iki šiol tas vietas kartais paskausta. Jaučia, kad skausmas tarsi kyla į viršų - būna, kad ima skaudėti kairįjį smilkinį. Šį skausmą moteris sieja su limfmazgių problema. Prieš 7 metus atliktas galvos magnetinio rezonanso tyrimas - nerasta nieko įtartino.

Kartais paskausta kairįjį klubo sąnarį.

Be to, moteris vartoja vaistus, mažinančius cholesterolio koncentraciją kraujuje (ji siekia nuo 7 iki 9 mmol/l).

Maždaug kartą per metus moteris suserga peršalimo ligomis.

Prieš 7-8 metus buvo smarkiai suskaudęs kairysis šonas. Parą palaikyta ligoninėje, moteris buvo išleista namo. Gydytojai pasakę, kad skausmą galėję sukelti akmenys, bet operacija dar nesanti reikalinga.

Genovaitė PRIVEDIENĖ

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder