Išvada pagal sudžok - jaunesnė 20-ia metų

Sudžok (su - "plaštaka", džok - "pėda") žinovas Arūnas Jonuškis silpnus organus randa paprastai - specialia lazdele baksnodamas į įvairius delno taškus.

Šie taškai - tai įvairių organų atitikmenys kūno paviršiuje. Šią pačios gamtos sukurtą sistemą atradęs Pietų Korėjos profesorius Pak Dže Vu nustatė, jog sutrikus organo veiklai jo atitikmens taškas tampa skaudus.

Masažuojant skausmingus taškus elektromagnetinė banga sklinda į atitinkamą organą ir harmonizuoja jo veiklą. Tokiu būdu galima padėti sau įveikti įvairius negalavimus, ligas, sutrikimus.

Delne - viskas kaip ant delno

Prieš diagnozuodamas Arūnas ant Aleksandros delno nupaišė vidaus organus - tapo akivaizdu, kuri delno vieta atitinka kokį vidaus organą.

Baksnodamas specialia buka lazdele sudžok specialistas gana greit nustatė, kurie delno taškai yra skaudūs. Kuo taškas skaudesnis - tuo problema didesnė. Tuos pačius taškus pabaksnojo ir ant kito delno. Jei taškų skausmingumas sutampa - tai taip pat byloja apie problemos rimtumą.

"Būna, kad žmogus ateina pas mane po echoskopijos ar kokio kito tyrimo. Paprastai aš nustatau tą, ką medicina buvo atradus, ir dar daugiau. Mat sudžok parodo ir silpnas kūno vietas, kai dar liga nėra pasireiškusi", - pasakojo Arūnas.

Problemų daug, bet nieko rimta

A. Jonuškiui apie tiriamosios būklę signalizavo tam tikrų delno taškų skausmingumas.
Baksnodamas lazdele Arūnas nustatė, kad skausmingiausi poniai Aleksandrai yra limfmazgių, trachėjos ir bronchų, širdies - vožtuvų, kairiojo skilvelio, aortos lanko - atitikmenys delnuose.

Beje, jautresni buvo kairės pusės kaklo ir pažastų limfmazgių atitikmenys - vadinasi, daugiau problemų dėl tos pusės limfmazgių.

"Jei limfmazgių taškai skaudūs, tai rodo, kad žmogaus imuninė sistema yra nusilpusi, nes limfa yra kaip užtvaras virusams, infekcijoms. Kad žiemą mažiau sirgtum, greičiau praeitų infekcija, reikia pamasažuoti skaudžius limfmazgių taškus", - patarė Arūnas.

Toliau pagal skausmingumą rikiuojasi kepenų viršutinės dalies bei kasos uodegėlės taškai.

Be to, diagnostika parodė, kad poniai silpsta regėjimas, silpnesnė skydliaukės bei prieskydinių liaukų, inkstų veikla, susirūpinti reikia ir keliais tarpslanksteliniais diskais juosmens srityje.

"Gana skausmingi ir žarnyno dalies po kepenimis ir kairėje pusėje taškai - nuo to gali pūsti vidurius. Rimtesnės problemos gali pradėti lįsti po kelerių metų", - perspėjo diagnozuotojas.

Nepaisant pateikto įtarimų sąrašo, visgi bendra pacientės sveikatos būklė, anot sudžok žinovo, atsižvelgiant į jos metus, gana gera. Tai esą liudija ir neskausmingas hipofizės taškas. Jei šis taškas būtų skausmingas - tai liudytų moterį sergant rimtomis ligomis.

Arūno manymu, pagal sveikatos būklę pacientei galima būtų duoti ne daugiau nei 50 metų.

Arūnas poniai Aleksandrai rekomendavo ant skausmingų delno taškų pleistru klijuoti sėklas - pupeles, pipirus, grikių ar kukurūzų sėklas. Tuos taškus bent 10-15 minučių per dieną paspaudyti, pamasažuoti, širdies vožtuvų srities taškus pašildyti smilkalu.

Tiriamosios komentaras

Su sudžok sistema esu kiek susipažinusi anksčiau, nes lankiau kelias A. Jonuškio paskaitas. Nieko bloga apie šią diagnostiką negaliu pasakyti. Tačiau kai kurie teiginiai sukėlė abejonių, pavyzdžiui, nesu turėjusi kasos problemų.

Tiriamosios "anamnezė"

Aleksandrai - 68 metai, bet moteris jaunatviška, energinga, gyvena aktyvų gyvenimą.

Prieš 27 metus Aleksandrai išoperuotas limfmazgis kairėje pažastyje. Po metų - ir tos pačios pusės kaklo limfmazgis. Buvo įtarta limfoma, bet nepasitvirtino.

Iki šiol tas vietas kartais paskausta. Jaučia, kad skausmas tarsi kyla į viršų - būna, kad ima skaudėti kairįjį smilkinį. Šį skausmą moteris sieja su limfmazgių problema. Prieš 7 metus atliktas galvos magnetinio rezonanso tyrimas - nerasta nieko įtartino.

Kartais paskausta kairįjį klubo sąnarį.

Be to, moteris vartoja vaistus, mažinančius cholesterolio koncentraciją kraujuje (ji siekia nuo 7 iki 9 mmol/l).

Maždaug kartą per metus moteris suserga peršalimo ligomis.

Prieš 7-8 metus buvo smarkiai suskaudęs kairysis šonas. Parą palaikyta ligoninėje, moteris buvo išleista namo. Gydytojai pasakę, kad skausmą galėję sukelti akmenys, bet operacija dar nesanti reikalinga.

Genovaitė PRIVEDIENĖ

Vakarų ekspresas on Facebook

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder