"Daugiamatės" diagnostikos išvada - parazitų invazija

"Daugiamatės" diagnostikos išvada - parazitų invazija

Mečislovas Vasiliauskas buvo pirmasis eksperimento dalyvis, atradęs, kad ponios Aleksandros ligų priežastis yra... parazitai.

Mečislovas, dirbęs grynai "liaudiškais" būdais, naudodamas tik svarelį ir storą knygą su įvairiomis diagramomis ir schemomis, mūsų pacientę itin sudomino.

Mečislovas diagnozuoja pagal principus, išdėstytus Liudmilos Pučko knygoje "Daugiamatė medicina" ("Mnogomernaja medicina"). Jis tai vadina energoinformacine diagnostika.

Vaikystėje ir jaunystėje skundęsis gana silpna sveikata, dažnai gulėjęs ligoninėse, būdamas 33 metų Mečislovas dalyvavo spiritizmo seanse.

"Nuo tada atsivėrė visas pasaulio daugiamatiškumas, gilumas, dvasių pasauliai. Tai buvo spyris į užpakalį, kad eičiau giliau. Nėriau į bekontakčio masažo, reiki sritį, dalyvavau įvairiuose dvasinės pakraipos, bioenergetikos kursuose. Išmokau gilios meditacijos, kurios metu energetinis branduolys atsiskirdavo nuo kūno, matydavau anapusinio pasaulio būtybes. Tai mane be galo pakeitė. Ir nesutinku su fizikos, kai kurių kitų mokslų teiginiais - tai, ką jie teigia, tėra pusė tiesos. Pasaulis yra daugiamatis", - prisistatė Mečislovas.

Pagal L. Pučko metodiką 52 metų vyriškis sakė dirbąs jau 8 metus. Metodiką iš pradžių išbandė ant savęs, paskui - artimųjų, pažįstamų, galop gali pagelbėti kiekvienam, kam to reikia.

Kaip skaitoma informacija

Pagrindinis Mečislovo darbo įrankis - svarelis. Jis įsilinguodamas vyriškiui knygoje esančiose diagramose parodo visa, ką šis nori sužinoti - kiek ligų, kiek jų priežasčių, kokios tos priežastys ir pan.

Kas valdo tą svarelį? "Raumenys, - atsako Mečislovas. - Raumenims komanduoja nervų sistema, nervų sistemą valdo sąmonė, sąmonė turi ryšį su pasąmone, kuri liečiasi su bendru žmonijos bei visatos lauku".

Mečislovas prašo pacientės trumpam padėti ranką vis ant kitos knygoje esančios diagramos. Tuomet svareliu skaito informaciją. Procentais užrašo rezultatus ant popieriaus lapo. Tie procentai esą parodo organizmo homeostazės lygį bet kuriame organizmo sluoksnyje. Juk žmogus - daugiamatė būtybė, turinti ne vieną subtilųjį kūną.

"Galima įlįsti net į ląstelių vidų, - aiškina jis. - Paskui lendu į pačią informaciją, tai yra diagnozuoju gilumines priežastis. Pvz., medicina sako, kad gripo priežastis - virusas, o aš randu daugiau šalutinių priežasčių. Tai gali būti konfliktas, pyktis ir pan. Tokia situacija pažeidė energoinformacinį karkasą, sureagavo su imunitetu, jo aktyvumas susilpnėjo, ir tada virusams durys atviros. Visada yra priežastis kam nors būti".

Organizme karaliauja parazitai

Ilgokai skaičiavęs, tikrinęs, rašęs procentus, Mečislovas pateikė šokiruojančią žinią: į pacientės intuityvųjį lauką įsibrovę virusai.

Apskritai jos ligos esančios daugiau ne fizinio, o eterinio jos kūno, energijos problema.

Pagyręs, kad pacientė "pagal amžių neblogai išsilaikiusi", kad jos turimos problemėlės pataisomos, Mečislovas dar konstatavo, kad pagrindinė jos ligotumo priežastis - kūne esančios svetimos infekcijos, kurios savo palaikomosiomis energetinėmis struktūromis veikia dvasinius sluoksnius.

Anot jo, silpnokai, tik 60 proc., dirba jos maisto apdorojimo fiziologinė sistema. Ir dėl to gali būti kalti parazitai, jų kolektyvinis protas.

"Šių laikų kirmėlės gali gyventi ir bedeguonėje aplinkoje - kepenų limfos, plonojo žarnyno limfos erdvėje. Pačiame žarnyne jų gali nebūti, todėl laboratoriniai tyrimai neaptiks", - sakė jis.

Kirmėlių bei jų kolektyvinį protą Mečislovas atrado ir moters kraujodaros bei imuninėje sistemose.

Be to, jo diagnostika parodžiusi, jog organizme yra "onkologinė energijos banga", kitaip "gerybinės onkologijos informacija".

Pagalba "vibracine eile"

Vietoj rekomendacijų, kaip pacientei pastiprinti sveikatą ar atsikratyti parazitų, Mečislovas pareiškė, kad jis privalo jai padėti pats.

"Ligų priežastys gali būti sunaikintos specialiu įrankiu - "vibracine eile", tai yra "fazės formos spinduliuotuvu", kuris sunaikina priežasties energetinę matricą, informacijos energetiką. Diagnostikos pagrindu parašomas tekstas, paskui iš pasąmonės ištraukiami tam tikri simboliai, su kurių pagalba įvykdomos programos. Jei reikia naikinti virusus, aš rašau: su tokiais ir tokiais spinduliavimais sunaikinu virusus, kurie spinduliuoja tokiomis ir tokiomis bangomis, tokiose ir tokiose vietose, tokiame organizmo funkcionavimo lygyje. Tą "vibracinę eilę" įkraunu, ir žodinė programa ima veikti švelniai ir efektyviai, be jokių vaistų", - paaiškina jis tą "vibracinę eilę" svareliu sukūręs mūsų akivaizdoje. Įkrautą popieriaus lapelį svarelis nurodė pacientei prie kūno nešioti 6 val.

Tai esą bus smūgis į kolektyvinį virusų protą ir į beprasidedančią gerybinės onkologijos informaciją.

Kitą antradienį skaitykite: ką pranešė tiriamosios raumenys

Tiriamosios komentaras

Man buvo labai įdomu pabendrauti su Mečislovu - jis įdomus, labai apsiskaitęs žmogus. Kaip vertinti diagnostiką - nežinau. Ką mes galime žinoti, kas tuose mūsų organizmuose gyvena...

Tiriamosios "anamnezė"

  • Aleksandrai - 68 metai, bet moteris jaunatviška, energinga, gyvena aktyvų gyvenimą.
  • Prieš 27 metus Aleksandrai išoperuotas limfmazgis kairėje pažastyje. Po metų - ir tos pačios pusės kaklo limfmazgis. Buvo įtarta limfoma, bet nepasitvirtino.
  • Iki šiol tas vietas kartais paskausta. Jaučia, kad skausmas tarsi kyla į viršų - būna, kad ima skaudėti kairįjį smilkinį. Šį skausmą moteris sieja su limfmazgių problema. Prieš 7 metus atliktas galvos magnetinio rezonanso tyrimas - nerasta nieko įtartino.
  • Kartais paskausta kairįjį klubo sąnarį.
  • Be to, moteris vartoja vaistus, mažinančius cholesterolio koncentraciją kraujuje (ji siekia nuo 7 iki 9 mmol/l).
  • Maždaug kartą per metus moteris suserga peršalimo ligomis.
  • Prieš 7-8 metus buvo smarkiai suskaudęs kairysis šonas. Parą palaikyta ligoninėje, moteris buvo išleista namo. Gydytojai pasakę, kad skausmą galėję sukelti akmenys, bet operacija dar nesanti reikalinga.

Genovaitė PRIVEDIENĖ

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder