"BABE" produktai - po vandens procedūrų

"BABE" produktai - po vandens procedūrų

"Mano paauglys sūnus seniai lanko sporto klubą ir baseiną. Jo oda dažnai būna sudirginta, ant nugaros nuolat atsiranda pūlingų spuogelių. Patarkite, kokias prausimosi ir kūno priežiūros priemones jam naudoti? Rima, 38 metai."

"Gintarinės" vaistinės (Naujoji Uosto g. 12A ) vedėja Lina LIŠKAUSKIENĖ:

"Patarčiau naudoti "BABE" skystą dermatologinį muilą, kuris turi daug puikių savybių: užtikrina antiseptinę odos higieną, jame esančios antiseptinės medžiagos padeda apsaugoti odą nuo galimų infekcijų, muilas puikiai pasiskirsto ant odos, yra bekvapis, be parabenų, hipoalerginis. Šis muilas tinka kasdieniam naudojimui visai šeimai. Ypač tinka odai, kuri yra dažnai dirginama (chloruotas vanduo, gausus prakaitavimas). Beje, į sudėtį įeina ir medžiaga, aktyviai naikinanti prakaito kvapą.

Dažnai lankantiems baseiną, sukūrines vonias ar pirtį po prausimosi dermatologiniu muilu rekomenduočiau naudoti "BABE" šimtaprocentinį alavijo gelį. Juo siūlau tepti veido ir kūno odą po prausimosi duše ar vonioje. Gelis intensyviai drėkina ir ramina sudirgintą veido bei viso kūno odą, ją gaivina ir minkština, yra neriebios tekstūros, puikiai įsigeria, be parabenų, hipoalerginis. Rekomenduoju jį naudoti ilgiau pabuvus saulės atokaitoje, soliariume, po depiliacijos. Beje, "BABE" gelis kaip drėkinanti - raminanti priemonė tinka vyrams po skutimosi, nes jo sudėtyje yra ir ramunėlių, pantenolio.

Tad šis produktas tinka visai šeimai kasdieniniam naudojimui. Pabandykite ir nenusivilsite.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder