"Apelsinas" kviečia sportuoti pigiau

"Apelsinas" kviečia sportuoti pigiau

Sporto klubas "Apelsinas" skelbia visuotinę sporto ir sveikatingumo akciją. Visi norintys pradėti sportuoti ar pakeisti sporto klubą kviečiami į sporto klubus "Apelsinas", kur abonementus iki gruodžio 3 dienos galės įsigyti pigiau.

Atvykę į sporto klubus "Apelsinas", įsikūrusius Taikos pr. 101 "Debreceno" prekybos centre bei Vingio g. 8 prekybos centre "Vingis", ir atsinešę pasibaigusį bet kurio kito sporto klubo abonementą, "Apelsine" pirmąjį mėnesį galės sportuoti net 35 proc. pigiau.

Taip pat, sporto klubai "Apelsinas" sunkiu metu, kuomet sulaukiame didelių sąskaitų už šildymą, o jų niekas nekompensuoja, siūlosi sutaupyti jūsų šeimos biudžeto pinigus net jei iki tol nelankėte jokio kito sporto klubo. Atvykę į "Apelsiną" "Debreceno" prekybos centre, galėsite burtų keliu išsirinkti nuolaidą klubo abonementui, kuri gali siekti net iki 30 procentų.

Sporto klube "Apelsinas", įsikūrusiame prekybos centre "Vingis" tokias pat nuolaidas burtų keliu laimėsite įsigydami fitneso abonementą. Taip pat čia gausite dovaną - vos už 20 litų galėsite savo kūno būklę pasitikrinti fizinės būklės vertinimo aparatu.

Fitneso trenerė Roberta Mišeikienė pasakojo, jog šio aparato pateikiami duomenys naudingi tiek pradedančiam sportuoti žmogui, tiek norinčiam po kiek laiko pasitikrinti rezultatus bei profesionaliems sportininkams.

Įvedus tik savo ūgį ir atsistojus ant aparato, šis apskaičiuoja įvairius kūno duomenis, kurių nesužinotumėt niekur kitur. Skenuodamas žmogų, aparatas išmatuoja ne tik svorį ar kūno masės indeksą, bet ir riebalų, liesąją, kaulų bei raumenų mases ir santykį, vandens kiekį kūne, pagrindinę medžiagų apykaitą, metabolinį amžių, viceralinių riebalų vertinimą, idealų svorį, nutukimo laipsnį bei rekomenduojamą paros kalorijų normą, ar netgi žmogaus varžą.

Pasak R. Mišeikienės, tokie duomenys labai naudingi siekiant sužinoti, kokia kryptimi reikia judėti: "Šiuo aparatu išmatavę žmogaus duomenis galime sudaryti tikslius sporto ir dietos tvarkaraščius. Tai svarbu ne tik pradedantiems sportuoti. Vėliau, išsityrus tuo pačiu aparatu, galima matyti, kaip pasikeitė įvairūs rezultatai ėmus sportuoti ar laikytis dietos. Be to, tai nepaprastai svarbu sporto profesionalams. Jie, pavyzdžiui, gali tiksliai sužinoti, kaip keičiasi jų raumenų masė."

Trenerės teigimu, šiais technologijų laikais, ypatingai svarbu nepraleisti galimybės pasinaudoti įvairių prietaisų teikiamomis galimybėmis. Būtent todėl sporto klubo "Apelsinas" dovana - galimybė už neįprastai mažą kainą pasitikrinti savo fizinę būklę - nepaprastai naudinga.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder