Vaikų globos namuose pasodinti medeliai

Vaikų globos namuose pasodinti medeliai

Asociacija „Mano miestas – Klaipėda“ vaikų globos namams „Smiltelė“ padovanojo dvi gudobeles. Nors diena buvo lietinga, vaikai patys drąsiai ėmė kastuvą į rankas ir prisidėjo prie medelių sodinimo.

„Mes buvom nekuklūs. Mano svajonė buvo turėti gražius, žydinčius medelius. Ji buvo įgyvendinta. Dabar vaikai turės malonų rūpestį“, - džiaugėsi globos namų direktorė Vida Petraitienė.

Direktorė akcentavo, jog svarbiausia, kad patys vaikai galėjo dalyvauti sodinimo akcijoje, todėl bendrumo jausmas turėtų paskatinti juos rūpintis šiomis gudobelėmis.

Akcijos koordinatorius Raimondas Beliauskas pasakojo, jog tai yra jau 3 metus vykdoma tradicinė akcija, kasmet vieniems globos namams padovanoti želdinių, kurie puoštų įstaigos aplinką.

„Įsivaizduokit, šis procesas truko tik apie valandą, bet, jei kiekvienas tiek prisidėtų prie Klaipėdos gražinimo, kaip praturtėtų miestas“,- kalbėjo R. Beliauskas, tikėdamasis, kad pavyks paskatinti žmones daryti gerus darbus.

Pasodinti gudobeles padėjo „Klaipėdos želdinių“ specialistai, kurie taip pat pasidalino žiniomis apie šių medelių priežiūrą.

Po sodinimo globos namų auklėtiniai sėdo prie vaišių stalo.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder