Tradicinė dovana gyventojams - kalėdinės žaliaskarės

Tradicinė dovana gyventojams - kalėdinės žaliaskarės

Šį šeštadienį Klaipėdos daugiabučių namų kiemuose vėl bus įžiebtos kalėdinės eglutės, prie kurių tradiciškai vyks nuotaikingi renginiai. Jų metu bus galima susitikti ir su pačiu Kalėdų Seneliu.

"Norime, kad kaimynas pažintų kaimyną, o įmonės klientai - vadybininkus. Todėl nuoširdžiai kviečiame nepraleisti savo rajono Kalėdų eglutės įžiebimo renginio. Tiesiog ateikite, pasidžiaukite šventine nuotaika ir susipažinkite", - sako jau penkerius metus iš eilės tokius renginius organizuojančios bendrovės "Mano būstas" Klaipėdos regiono vadovė Vaida Žvikienė.

Kalėdų eglutes ir įžiebimo renginius miestiečiams vėl dovanoja "Mano būsto" grupės įmonės "Žardės būstas", "Vingio būstas", "Pempininkų būstas", "Jūros būstas" ir "Vėtrungės būstas".

Renginių programoje - šokiai aplink eglutę, linksmi žaidimai, konkursai ir saldainiai. Rajonų žaliaskares iškilmingai įžiebs pats Kalėdų Senelis. Organizatoriai kviečia į renginį ateiti su artimaisiais, draugais ir kaimynais, nes šių renginių tikslas - suburti bendruomenę ir kurti draugišką kaimynystę.

Pasak V. Žvikienės, kalėdiniai renginiai - tai bendrovės socialinės atsakomybės dalis.

"Kasdien dirbame su žmonėmis, tad nuolat palaikome įvairias socialines iniciatyvas. Esame ir "Maisto banko" partneriai, ir jo akcijų dalyviai, palaikome ir kitas įvairias nevyriausybines organizacijas. Tai tiesiog yra mūsų įmonių grupės tradicija, darbo dalis, kurią palaiko ir ilgamečiai darbuotojai, ir įsiliejantys į mūsų gretas", - sakė "Mano būsto" Klaipėdos regiono vadovė.

Informacija

Šventės gruodžio 20 d.
11 val. Debreceno g. 42 ("Pempininkų būsto" eglutė)
12 val. Kauno g. 5 ("Vėtrungės būsto" eglutė)
13 val. Prie Žardininkų ir Reikjaviko g. sankirtos ("Žardės būsto" ir "Vingio būsto" eglutė)
13.30 val. Prie Nidos g. 54 ir 56 namų ("Jūros būsto" eglutė).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder