„Šimtmečio giraitė“: ąžuoliukai Klaipėdai

„Šimtmečio giraitė“: ąžuoliukai Klaipėdai

Pavasariui budinant gamtą, norisi švarinti ir puošti ne tik savo namus, bet taip pat mus supančią aplinką. Stokojančiam ištiesta pagalbos ranka, humanitariniai projektai, renginiai, skirti mentorystei ir jaunosios kartos ugdymui – tai be galo reikšminga. Vis dėlto ne mažiau, nei dėmesys bendruomenei ir jos nariams, yra svarbūs darbai, kuriais puoselėjami rūpestis bei meilė gamtai ir mus supančiai aplinkai!

Vedami noro išsaugoti gamtos grožį ateinančioms kartoms bei turtinti savo miesto aplinką, Klaipėdos Senamiesčio „Rotaract“ klubas ir Klaipėdos tarptautinis Rotaract klubas organizuoja projektą „Šimtmečio giraitė“.

Projekto metu įvairios Klaipėdos bendruomenės bei iniciatyvios grupės dovanoja uostamiesčiui raudonlapius ąžuoliukus. Projektą remią ir prie jo įgyvendinimo prisideda Rotary bendruomenė, „Mano miestas Klaipėda“, Klaipėdos jaunimo organizacijų asociacija „Apskritasis stalas“, LCC universiteto studentai ir VĮ Kretingos miškų urėdija.

Balandžio 15 d. palaikymą iniciatyvai išreiškė ir pirmuosius medelius prie LCC tarptautinio universiteto pasodino Rotary bendruomenė – Klaipėdos Rotary, Rotaract ir Interact klubų nariai. Prie medelių sodinimo taip pat prisidėjo į Klaipėdos kraštą atvykęs Rotary apygardos 1462 valdytojas Algimantas Lukoševičius.

Dar didesnio susidomėjimo ir prisidėjimo prie iniciatyvos įgyvendinimo tikimasi sulaukti balandžio 21 d., kadangi šį šeštadienį projektas bus tęsiamas ir taip pat sodinami medeliai. „Šimtmečio giraitės“ projektu stengiamasi skatinti visuomenę būti draugiška bei supratinga mus supančiai aplinkai.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder