Savaitgalį Klaipėdoje - "Vaikų turgelis"

Savaitgalį Klaipėdoje - "Vaikų turgelis"

Jau šį sekmadienį, gegužės 29 d., Danės skvere, Klaipėdoje, unikalus reiškinys – Vaikų turgelis “Kapitono ir jungų saloje”. Ši puiki idėja gimė VšĮ Veiklių mamų klubo ir Klaipėdos demokratinės moterų kolegijos iniciatyva. 

Organizatoriai žada puikų laisvalaikį, kuriame ne tik “edukacinė prekyba”, skatinanti vaikų verslumą, bet ir daug smagių pramogų. Nuostabus laikas garantuotas visai šeimai!

PROGRAMA

11 val. – startuoja VAIKŲ TURGELIS 

Mažieji ir jaunieji verslininkai parduos ir mainysis savo mylėtais žaislais, knygomis bei savo pačių rankomis kurtais rankdarbiais. Renginiu skatiname vaikus nuo pat mažens suprasti, jog pinigus reikia uždirbti, kad juos reikia mokėti tikslingai išleisti, kad reikia saugoti savo turtą. Todėl, labai nuoširdžiai kviečiame kiekvieną iš jūsų ATVESTI VAIKUS PREKIAUTI savo žaislais ir rankdarbiais. Prekybos vieta NEMOKAMA!

Jei nenorite prekiauti, tada ateikite, pasižvalgykite ir kažką nusipirkite. Pirkdami prisidėsite prie vaikų finansinio ugdymo, suteiksite jiems laimės, savarankiškumo ir pasitikėjimo savimi jausmą.

Visi norintys prekiauti, turi registruotis el. paštu [email protected] (nurodykite vaiko vardą, pavardę, savo kontaktinį tel. nr., kuo prekiausite).

12 val. – griausminga “Kapitono ir jungų salos” fiesta, kur: muzika, šokiai, mamyčių “Gerumo teatro” pasirodymas, susitikimas su “Linksmųjų pėdučių” šuniukais, piešimas ant stiklo "Nupiešk Linksmųjų pėdučių šuniuką", konkursai ir loterijos be pralaimėjimų, “Džiaugsmo dienos siurprizai. 

Renginys nemokamas. 

Laukiame jūsų, mažų ir didelių, su plačia šypsena ir gera nuotaika!

P.S. Na o sekančią dieną (birželio 1 d.) edukacinio renginio tęsinys - seminaras "KAIP MOKYTI VAIKUS APIE PINIGUS?" - 4 Eur. 

Seminaro informacija https://www.facebook.com/events/974982855920681/

Daugiau informacijos:

https://www.facebook.com/klaipedosveikliumamuklubas/

[email protected]

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder