Prekiavo rankdarbiais, kad padėtų kūdikių namams

Prekiavo rankdarbiais, kad padėtų kūdikių namams

Beveik 70 moksleivių iš įvairių Klaipėdos ugdymo įstaigų ne vieną savaitę gamino rankdarbius, kad vėliau juos pasiūlytų „Akropolio“ lankytojams, o už dalį gautų pinigų nupirktų dovanas Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namams.

Tradicinę moksleivių gerumo akciją organizavo prekybos ir pramogų centras „Akropolis“ ir laisvalaikio klubas „Aerobikos uostas“.

„Džiaugiamės, kad tradicinis renginys kasmet sulaukia vis naujų dalyvių. Turime būrį moksleivių, kurie savo darbais ir gerumu džiugina jau ne vienerius metus, o prie jo kaskart prisijungia vis nauji vaikai“, - sakė Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

Šiais metasi moksleivių akcijos metu surinkti pinigai bus skirti BĮ Klaipėdos miesto sutrikusio vystymosi kūdikių namams – už juos bus perkamos Kalėdinės dovanos mažiesiems.

„Norime nuoširdžiai padėkoti ir moksleiviams už aktyvumą, kruopštumą ir originalius bei gražius darbelius, o taip pat jų mokytojams – tik jų iniciatyva leidžia gerumo akcijai kasmet vis augti“ – sakė renginį organizuojančio laisvalaikio klubo „Aerobikos uostas“ vadovė Loreta Vitkevičienė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder