Muzikos garsai skambėjo mažiesiems klaipėdiečiams

Muzikos garsai skambėjo mažiesiems klaipėdiečiams

Antradienio popietę Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namuose apsilankė nekviesti, bet šiltai sutikti svečiai - Juozo Karoso vaikų muzikos mokyklos ugdytiniai, kurie surengė linksmą koncertą.

Į salę sugužėjusiems mažyliams buvo priminta Kalėdų prasmė, uždegta advento žvakė ir padėta prakartėlė. Vaikučiai buvo išmokę keletą smagių dainų, kurias po svečių koncerto ir padainavo.

"Minčių surengti tokį koncertą kilo jau seniai, jos atėjo iš "dūšios". Dabar, kai prasideda stebuklų ir dovanų metas, sugalvojome tokį renginį, kad vaikai sužinotų, koks yra džiaugsmingas, prasmingas gyvenimas, ir kad muzika galima išreikšti nuotaiką, kad yra nuostabu mokėti groti. Dauguma mūsų mokyklos vaikų, kurie koncertavo mažyliams, muzikuoti mokosi tik pirmus metus, todėl jaudinosi prieš pirmąjį savo gyvenime koncertą", - sakė J. Karoso vaikų muzikos mokyklos mokytoja Liudmila Parfeniuk, kartu su mokytoja-metodininke Olga Parfeniuk ir mokytoja Margarita Rožanskiene parengusi vaikus pasirodymui.

Mokytojos ir jų ugdytiniai džiaugėsi, kad Klaipėdos sutrikusio vystymosi kūdikių namuose jie buvo sutikti labai šiltai, nuotaikingai.

Vystyklų ir kitų lauktuvių kūdikiams atvežė rėmėjai: UAB "Kuteka" ir UAB nekilnojamojo turto agentūra "Naminta".

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder