Moterų asociacijos “Ladies circle Lietuva” suvažiavimas

Moterų asociacijos “Ladies circle Lietuva” suvažiavimas

Gegužės pirmąjį savaitgalį į uostamiestį rinkosi „Ladies circle Lietuva“ narės ne tik iš Lietuvos, bet ir svečiai iš Latvijos ir Vokietijos. Renginys įvyko Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos salėje.

„Ladies circle Lietuva“- nereliginė ir nepolitinė organizacija, jungianti aktyvias 18-45 metų moteris , kurių pagrindinis moto - draugystė, pagalba kitiems ir savišvieta. Kartą metuose moterys renkasi aptarti nuveiktus einamųjų metų darbus, planuojamus vykdyti socialinius projektus ir numatomas veiklas.

Suvažiavimo metu „Ladies circle Lietuva“ klubo prezidentė Laima Lukšienė pasidžiaugė nuveiktais darbais, moterų klubo atstovavimu Estijoje , Belgijoje, Islandijoje ir užsimezgusia draugyste tarp Osnabriuko ir Klaipėdos moterų klubo. Renginio metu pristatyti darbai ir veiklos, kurios buvo atliktos, vykdant Lapių vaikų globos namų projektą. Visus metus klubo moterys aktyviai rėmė vaikus, užimdamos juos įdomia edukacine programa. Vaikams buvo organizuojamos išvykos į saldainių fabriką „Roshen“, krepšinio varžybas „Švyturio arenoje“, kino teatrą, „Atostogų parką“ prie Palangos, vasaros stovyklą „Artmanijoje“, batutų parką Palangoje. Organizuotos edukacinės pamokėlės apie teisingą dantukų priežiūrą, pravesta praktinė makiažo pamokėlė paauglėms mergaitėms. Kartu su vaikais moterys gamino rankdarbius, aktyviai dalyvavo Lapių globos namų organizuotose susibūrimuose, organizavo draugiškas vakarones su vaikais. Taip pat pristatyta jau pateikta projektinė paraiška Erasmus + programai. Planuojama, kad 5 Lapių vaikai ir 2 auklėtojai važiuos į vasaros stovyklą Lenkijoje, Vasilkovo miestą šalia Bialystoko. 16-18 metų amžiaus jaunuoliai mokinsis maisto gaminimo paslapčių, eis į turistinius žygius, sportuos ir linksmai leis laiką kartu su dar 20 dalyvių iš Slovakijos, Rumunijos ir Lenkijos. Projekto veiklos: sveiko maisto gaminimas, sportiniai žaidimai ir įvairūs kūrybiškų dirbtuvių užsiėmimai sveiko gyvenimo būdo tema. Taip pat dvi ekskursijos į Bialystoką ir Šventų vandenų laukus.

Dėka, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto vadovų, po suvažiavimo pirmosios dienos „Ladies circle Lietuva“ narės ir svečiai kartu su Lapių vaikų globos vaikais, turėjo galimybę pasiplaukioti laivu po Klaipėdos uosto ekvatoriją. Krante grįžtančių vaikų laukė vaišės : UAB „Pieno žvaigždžių“ produkcija, bei UAB “Citvos“ šviežių vaisių ir daržovių gausa.

Suvažiavimą vainikavo išvyka dviračiais į Smiltinę kartu su šeimos nariais, bei užsienio svečiais. Žvelgiant į jūrą, žaidžiant komandinius žaidimus gimė dar daug gražių ir prasmingų idėjų, kurias gali įgyvendinti puikios ir vieningos „Ladies circle Lietuva „ moterys.

Dėkojame „Vakarų ekspreso“ dienraščiui už bendradarbiavimą ir galimybę supažindinti Klaipėdos krašto moteris su „Ladies circle Lietuva“ asociacija, kurioje laukiama kiekviena, norinti bendrauti, dalintis patirtimi ir padėti kitiems. Informaciją apie asociaciją rasite: www.ladiescircle.lt

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder