Melnragės sporto salėje surengta sporto šventė "Olimpiečiai tarp mūsų"

Melnragės sporto salėje surengta sporto šventė "Olimpiečiai tarp mūsų"

Lapkričio 19 d. Melnragės sporto salėje vyko Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro organizuota vaikų, tėvelių ir mokytojų sporto šventė „Olimpiečiai tarp mūsų“. Tai šventė, suburianti šeimas, mėgstančias aktyvų ir smagų laisvalaikį.

Šventę pradėjo Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro direktorė Jolanta Budrienė, linkėdama susirinkusioms komandoms būti draugėje ir išlikti vieningoms.

„Tik esant kartu – mes galime daug“, – sakė tvirtai tuo tikinti vadovė.

Po sveikinimo žodžio ir kūrybingų komandų prisistatymų prasidėjo varžybos. Komandų laukė estafetės, kūrybinės, loginės ir susikaupimo rungtys. Daugiausia džiaugsmo vaikams teikė dvi didžiulės pripučiamos čiuožyklos, kuriomis reikėjo nusileisti visiems komandos nariams.

Įveikę visas užduotis ir surinkę daugiausia balų, nugalėtojais tapo Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro klubo „Žuvėdra“ komanda. Jie pasižymėjo ne tik geru sportiniu pasirengimu, bet ir komandiniu vieningumu bei susitelkimu. Nugalėtojų komandai įteikta Šeimų sporto šventės taurė. Antrąją vietą laimėjo klubo „Draugystė“ komanda, o trečiąją – „Švyturys“. Visi varžybų dalyviai jautėsi, kaip laimėtojai, jie apdovanoti saldžiomis dovanomis bei medaliais.

Klaipėdos vaikų laisvalaikio centro bendruomenė džiaugiasi ir didžiuojasi aktyvų laisvalaikį mėgstančiais ugdytiniais ir tėveliai, tad ketina tęsti tradicinės šventės organizavimą.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder