"Maltiečių sriuba 2011" - Teatro aikštėje

"Maltiečių sriuba 2011" - Teatro aikštėje

Sekmadienį, gruodžio 4-ąją, 12 val. Teatro aikštėje vyks "Maltiečių sriubos" šventė. Maltos ordino savanoriai renginio metu kvies paragauti Maltiečių sriubos ir prisidėti prie projekto pinigine parama arba savanorišku darbu.

Pastaruosius penkerius metus Maltos ordinas Lietuvoje organizuoja paramos akcijas bei paramos koncertą. Šios iniciatyvos tikslas - ne tik surinkti lėšų vienišų ir skurstančių senelių globai ir maitinimui, bet taip pat skatinti savanorystę ir paskleisti vilties bei solidarumo žinutę žmonėms.

Praėjusiais metais vien tik SMS žinutėmis sriubai aukojo daugiau nei 200 000 žmonių. Maltiečiai ne tik per šventes, bet ir kiekvieną dieną karštu maistu, simboliškai vadinamu sriuba, daugelyje šalies miestų seneliams išvežioja per 108 000 maisto porcijų per metus. Jiems tai vienintelis maistas, o juos globojantys savanoriai – vieninteliai žmonės, su kuriais jie bendrauja ir gali prašyti pagalbos.

Maltos ordino savanoriai kviečia klaipėdiečius dalyvauti renginyje Teatro aikštėje ir paraginti prisijungti savo draugus, pažįstamus, miesto verslininkus, gerbiamus Klaipėdos žmones.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder