Klaipėdiečiai kviečiami aukoti nepasiturintiems

Klaipėdiečiai kviečiami aukoti nepasiturintiems

Jau šiandien visoje Lietuvoje prasideda dvi dienas truksianti pavasarinė „Maisto banko“ produktų aukojimo akcija labiausiai nepasiturintiems šalies gyventojams. Paskutiniosios, rudens pabaigoje, vykusios maisto produktų aukojimo akcijos metu, klaipėdiečiai skurstantiesiems padovanojo maisto produktų už maždaug 72 tūkst. litų.

Iš viso „Maisto bankui“ šalies gyventojai tada paaukojo maisto atsargų už maždaug 682 tūkst. litų. Akcijos metu daugiausia paaukota kruopų ir makaronų, labiausiai trūko brangesnių maisto produktų: konservų, aliejaus, mėsos konservų.

Anot „Maisto banko“ Klaipėdos regiono vadovės Loretos Danupienės, paramos maistu aukojimo akcijose dalyvauja vis daugiau geraširdžių žmonių, kurie parduotuvėje nusiperka maisto ne tik sau, bet ir vargingiau gyvenantiems bendruomenės nariams. Tikimasi, kad šios akcijos metu pavyks surinkti daugiau maisto produktų skurstantiesiems negu prieš pusmetį.

„Atsiranda vis daugiau geros valios žmonių, kurie laisvą savo laiko minutę nusprendžia paskirti padėdami mums aukojimo akcijų metu prekybos centruose. Labai daug palaikymo sulaukiame iš verslo organizacijų. Pavyzdžiui, bendrovės „City Service“ kolektyvas jau trečią kartą iš eilės abi dienas savanoriaus ir padės rinkti maisto produktus nepasiturintiems prekybos centre BIG. Jie taip pat mums suteikė biuro patalpas bei maisto sandėlius, skyrė transportą. Padeda mums ir dalindami paramą skurstantiesiems“ – sakė L. Danupienė, „Maisto banko“ atstovė.

„Maisto banko" produktų aukojimo akcija šį penktadienį ir šeštadienį vyks 47 Lietuvos miestuose, beveik visuose prekybos centruose.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder