Klaipėdoje atidaroma pirmoji neformalaus ugdymo Psichologijos mokykla360 suaugusiesiems

Klaipėdoje atidaroma pirmoji neformalaus ugdymo Psichologijos mokykla360 suaugusiesiems

Rugpjūčio 23 d. Klaipėdoje duris atvėrė Psichologijos mokykla360, siūlanti neformalias psichologijos studijas suaugusiesiems.

Tai vienintelė tokio pobūdžio mokykla Vakarų regione. Ją atidaryti ruoštasi visus metus: buvo dirbama su 14 lektorių ir 54-iais mokymų dalyviais, kurių pagalba išgryninta įdomiausia studijų programa ir patogiausias dirbantiems žmonėms formatas.

Į moderniai įrengtas, jaukias patalpas kviečiami mokytis motyvuoti, sąmoningi žmonės, ieškantys būdų, kaip psichologiją pritaikyti gyvenimui.

Mintis atidaryti mokyklą, kurioje būtų pateikiamos psichologijos žinios, iš karto praktiškai pritaikomomis gyvenime, mokyklos įkūrėjai Gintei Žilinskienei gimė jau seniai, prieš 18 metų.

Tuo metu dėstydama organizacijų psichologiją universitete Gintė susidūrė su kitokio studijų formato poreikiu.

Ilgai brandinta idėja pagaliau virto kūnu 2017 m., kai iš visos Lietuvos buvo pakviesti bendradarbiauti įdomūs, charizmatiški, nestandartiškai žinias pateikiantys lektoriai-praktikai, o jau 2018 m. pavasarį pradėjo veikti mokymų "fokus" grupė.

Po tokio pasiruošimo mokykla šiandien gali pasiūlyti per 60 skirtingų temų iš 9-ių studijų modulių.

Mokymų dalyviai galės gilinti žinias asmenybės, santykių, šeimos, darbo, kognityvinės psichologijos, emocijų ir streso valdymo bei daugelyje kitų sričių.

"Mokymai vyksta mažose grupėse po darbo valandų, todėl itin patogu derinti įsipareigojimus su asmeniniu tobulėjimu", - džiaugėsi Psichologijos mokyklos360 vadovė Sonata Lygnugarienė.

Pagrindinis reikalavimas stojantiesiems - motyvacija, todėl su visais norinčiaisiais studijuoti rengiami individualūs pokalbiai.

Studijos šioje mokykloje geriausiai patenkins poreikius žmonių, žvelgiančių giliau, ieškančių kažko daugiau nei kasdienė rutina, norinčių kurti darnesnius santykius su savimi ir aplinkiniais, branginančių savo laiką bei norinčių laisvalaikį skirti tobulėjimui, vertinančių buvimą tarp bendraminčių.

"Lūkesčiai ateinant buvo vienokie, bet gavau visai ką kita: norėjau praplėsti turimas žinias, tačiau atsitiko taip, kad įgijau daug naujų!

Buvo temų, apie kurias visai nebuvau girdėjusi. Labai pradžiugino skirtingi lektoriai, įvairiai pateikta informacija, kurią jau kitą dieną galėjau pritaikyti gyvenime.

Rekomenduoju šiuos mokymus visiems: draugams, kolegoms, pažįstamiems, nes ši patirtis yra neįkainojama ir neišdildoma", - sakė mokymų dalyvė Aušra.

"Tikimės, kad mūsų mokykla suteiks galimybę gilinti praktines psichologijos žinias bei realiai pritaikyti psichologiją gyvenime. Ateityje planuojame pasiūlyti programų ir jaunimui, taip pat neatmetame galimybės plėstis į kitus didžiuosius miestus", - pažymėjo mokyklos vadovė Sonata Lygnugarienė.

Kviečiame registruotis į rudens semestrą! www.psichologijosmokykla360.lt
Psichologijosmokykla360 vadovė, Sonata Lygnugarienė [email protected] +370 691 63000
KU Versloinkubatorius, Universiteto al. 19, 4 aukštas, Klaipėda www.psichologijosmokykla360.lt

Reklama

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder