Keturi Zodiako ženklai, kurie būna geriausi vyrai savo žmonoms

Keturi Zodiako ženklai, kurie būna geriausi vyrai savo žmonoms

Kiekviena mergina klausia savęs, ar jos išrinktasis bus geras vyras ir gyvenimo draugas. Astrologai teigia, kad tik dėl keturių Zodiako ženklų atstovų galima neabejoti, kad jie bus geri sutuoktiniai.

SVARSTYKLĖS

(09 24–10 23)

Svarstyklių ženklo vyrai pasižymi garbingumu jausmų atžvilgiu. Jie nebijo, kad juos gali kas nors sužeisti ir siekia harmonijos santykiuose.

Barnių su jais bus mažai, nes toks vyras stengsis ramiai išsiaiškinti nuomonių skirtumus. Svarstyklių ženklo atstovai sugeba atvirai išsakyti savo norus ir poreikius, tai labai palengvina bendravimą su jais. Puikios perspektyvos santuokai!

 

VĖŽYS

(06 22–07 22)

Jeigu suradote širdies draugą iš Vėžio ženklo atstovų, sveikiname! Šie vyrai turi savyje viską, ko reikia geram partneriui. Jie būna rūpestingi, ištikimi ir lojalūs.

Vėžio ženklo vyras padarys viską, kad jo žmona jaustųsi laiminga. Ir jeigu iškils santykių sunkumų, tai jis visaip stengsis išsklaidyti blogą nuotaiką.

Šio ženklo atstovai nebijo parodyti savo jausmų. O santuokos darnai labai svarbu, kad partneriai būtų tikri dėl vienas kito jausmų.

JAUTIS

(04 21–05 20)

Santuokiniai ryšiai su Jaučiu bus jausmingi ir patikimi. Šio ženklo atstovai nebijo sudaryti tvirtos sąjungos, todėl jie drąsiai pasiperša savo išrinktajai.

Jie labai vertina rimtus ilgalaikius santykius, nori stabilumo ir patikimumo visam gyvenimui. Į santuoką jie įneša svarbų indėlį – savo gerus darbus ir kilnumą.

Be to, Jaučio ženklo vyrai mėgsta nuotykius ir pasilinksminimus, todėl ir lovoje su jais neteks nuobodžiauti.

MERGELĖ

(08 24–09 23)

Mergelės ženklo atstovai turi bene geriausių vyrui reikalingų savybių. Jie mėgsta tvarką. Ir patys susitvarko! Neraginami! Su jai niekada neteks bartis dėl prieškambaryje išmėtytų kojinių. Tiesiog svajonių vyrai!

Žinoma, Mergelės ženklo atstovai turi ir daugiau vertingų savybių, ne tik tvarkos pomėgį. Jie yra patikimi, garbingi ir lojalūs žmonėms, kurie jiems yra svarbūs. Būtent lojalumas yra svarbiausias kriterijus laimingai santuokai.

Be to, Mergelės ženklo vyras bus sąžiningas, tiesus ir garbingas. Kai gresia įsiplieksti konfliktas, jis skubiai bando pašalinti jo priežastį atviru pokalbiu. O kai jis sako komplimentą, galima būti tikrai, kad jis taip iš tikrųjų mano.

 

Sutuoktiniai© Pixabay.com

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder