10 požymių, kad jums laikas tekėti

10 požymių, kad jums laikas tekėti

"Tau laikas tekėti!", "Kada gi jūs susituoksite?" - išgirsti tai iš aplinkinių galima bet kada: ir po metų bendro gyvenimo, ir po trečiojo pasimatymo. O gal išties - laikas? Galime išvardinti 10 požymių, kad jau laikas susimąstyti apie vestuves. Įsiskaitykite, gal jums tikrai laikas tekėti?

1. Vietoj "aš" vis dažniau sakote "mes"

Sugaunate save bemintijančią, kad su savo mylimuojku norite praleisti ne mėnesį, o metus, dvejus ir apskritai visą gyvenimą. O dar su optimizmu galvojate apie ateitį, kuriate ilgalaikius planus ir jau seniai mąstote kategorija "mes". O draugėms atrodote nuobodi: penktadienio vakarą su malonumu kepate pyragus, o ne iki nukritimo šokate klube. Tiksliai, laikas tekėti!

2. Beveik visos jūsų draugės ištekėjusios arba ruošiasi vestuvėms

Jūs jau žinote visus "išpirkos" scenarijus, "iš akies" galite nustatyti, kur kris nuotakos mesta puokštė, o jei piršlys staiga pamirš žodžius - galite būti suflere. O kaip kitaip? Dauguma jūsų draugių jau ištekėjo ir jūs daugmaž suvokiate, kiek  reikia susitaupyti vestuvių planuotojai ir žinote, kokiuose viešbučiuose jaunavedžiams suteikiamos didžiausios nuolaidos. Manote, visa ši informacija nusėdo jūsų galvoje tiesiog šiaip? Ne! Galbūt atvirai neprisipažįstate "noriu ištekėti", tačiau nesąmoningai seniai vaizduojatės save nuotakos vaidmenyje.

3. Jis apie jus žino viską. Arba beveik viską


Jam pasakojate apie visas savo emocijas ir pergyvenimus, o jis įdėmiai klausosi. Todėl žino, kad esate alergiška žemės riešutams, kad Džudas Lo kelia jums susižavėjmo drebulį, o frazė "Rita gėlės" jūsų telefone reiškia bičiulę iš jogos grupės su margais havajietiškais bridžais...

4. Jūs nuolatos "palaikote ryšį"

Pranešimai socialiniuose tinkluose, elektroniniame pašte, SMS ir begaliniai pokalbiai telefonu - jūs tariatės su savo širdies draugu bet kokiu klausimu, pradedant globalinėmis egzistencinėmis problemomis ir baigiant skalbimo miltelių pirkimu. Pats savaime šis požymis gal ir nerodo, kad norite ištekėti už būtent šio vyro, bet drauge su kitais rodo, kad branginate partnerio nuomonę.

5. Jūs dažnai bendraujate su jo tėvais

Paskirti laisvadienį padėti jo senyviems tėvams arba pasitarti su mylimojo mama dėl kiaulienos recepto - jums tai seniai ne problema. Galbūt todėl, kad jau supratote: artimi santykiai su  partnerio giminėmis padeda ne tik sutvirtinti poros ryšį, bet ir geriau suprasti jūsų vyriškio psichologiją. Be to, jei jis leido suartėti su jo šeima, greičiausiai visiškai neprieštarauja, kad jūs greičiau taptumėte jos dalimi.

6. Jūsų intymūs santykiai tapo stabilūs


Jūs jau spėjote sužinoti beveik visus vienas kito įpročius. Todėl jis žino, kad po barnio su mama jūs laikotės pozicijos "intymumo nesiūlyti", o jums yra žinomos ne tik jo erogeninės zonos, bet ir silpnosios vietos. Psichologų manymu stabilus seksas yra labai svarbus suderinamumo rodiklis: diskomfortas, varžymasis ir įtampa intymioje sferoje gali sugriauti bet kokius santykius.

7. Jūs juo pasitikite

Užtruko vakare? "Gaisras" darbe. Moteriškas balsas kviečia jį prie telefono? Skambina klasės draugė. Šie ir kiti paaiškinimai jums nekelia abejonių ir nesukelia net šešėlio abejonės. Kodėl? Todėl, kad savo partneriu pasitikite 100 proc. O tai, mano psichologai, ir yra laimingo šeimyninio gyvenimo pagrindas.

8. Turite bendro poilsio patirtį

Keletą kartų jūs jau drauge ilsėjotės kurorte, sanatorijoje arba bent jau kaime. Ir nė vienos iš šių kelionių neaptemdė skandalai ir isterikos: jūs gerai suprantate vienas kitą, mokate vertinti asmeninę erdvę ir partnerio troškimus. Be šių niuansų laimingos šeimos nebus. O jei visa tai yra, gal laikas įforminti sąjungą?

9. Jūs labai atsakingai vykdote vienas kito pavedimus

Aplankyti močiutes, nuvažiuoti palaistyti lysves jo (jos) sode, prižiūrėti butą, nupirkti megztinį jo tėvui, pasikeisti pasą - visa tai daryti kartu yra lengva, be įtampos.

10. Jūs gyvenate kartu

Nesvarbu, ar ilgai - savaitę jo tėvams išvykus ar metus išsinuomotame bute. Svarbu, kad sugebate kartu spręsti buitines problemas. O aplinkiniai jus priima kaip porą - du žmones, tikrai mylinčius vienas kitą.

Parengta pagal priedą „Laisvalaikis“

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder