Ar mano mintys materializuojasi?

Ar mano mintys materializuojasi?

"Esu 20-metė mergina. Labai noriu paklausti vieno klausimo. Mane persekioja toks dalykas: jeigu aš įsivaizduoju situaciją, ji neatsitinka. Pvz., noriu parduoti kokį nors daiktą. Žmogus, kuris juo susidomėjo man pasako, kad dar pagalvos ir rytoj man parašys, ar perka, ar ne. Aš mintyse įsivaizduoju tokį variantą (man geresnį), kad rytojaus dieną gaunu atsakymą, kad vis dėlto mano parduodamo daikto tas žmogus nepirks. Šis dalykas man visada atsitinka. Labai noriu sužinoti, ar mano mintys materializuojasi, ar turiu kažkokį unikalumą. Ačiū iš anksto."

Atsako bioenergetikas Eugenijus Šileika

Visos mūsų mintys yra materialios, ir visi žmonės unikalūs, jūs taip pat. Bet yra žmonių, kurių mintys veikia stipriau negu kitų. Būtent todėl vienas žmogus gali paskui save patraukti šimtus sekėjų. Kiekvienas žmogus turi unikalių resursų, tačiau juos realiais gebėjimais paverčia toli gražu ne daugelis. Tam reikia daug pastangų, triūso, žinių ir, be abejo, praktikos. Labai svarbu, kad tie žmonės stengtųsi savo mintis kontroliuoti, mažiau pyktų ant kitų, mąstytų pozityviai. Stipri mintis, dar pastiprinta ir emocijomis, gali pažeisti aplinkinių žmonių energetiką.

Yra daugybė literatūros ir mokyklų, mokančių naudoti vizualizacijos technikas ir tokiu būdu pagerinti savo gyvenimo kokybę. Tačiau noriu pabrėžti, kad nepakanka vien teorijos tam, kad taptum bioenergetiku. Tai labai atsakinga sritis, ji reikalauja ir kitokių savybių.

Išsamiau: http://www.ve.lt/naujienos/visuomene/zmones/kodel-tibetieciai-laimingesni-uz-lietuvius-1228825/

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder