Netekome Jurgio Andriuškos

Netekome Jurgio Andriuškos

Staigi, netikėta mirtis iš mūsų pasiėmė organizacijos „Pozityvus gyvenimas“ įkūrėją ir organizacijos vadovą Jurgį Andriušką. Klaipėdos miesto nevyriausybinių organizacijų bendruomenė neteko veržlaus, iniciatyvaus nario. Nebėra drąsaus, gražaus, stipraus žmogaus - Jurgio Andriuškos. Sunku patikėti, nes dar Vasario 16-ąją Jurgis išdidžiai žengė eisenoje su Trispalve.

Jurgis Andriuška visą savo energiją, laiką skyrė žmonėms, kurie pateko į savotišką užribį, tapo priklausomybių aukomis. Šioje veikloje Jurgis Andriuška nesulaukė deramo valdžios dėmesio. Agresyviai buvo nusiteikusi ir dalis visuomenės. Tenka konstatuoti, kad klaipėdiečiams sergantiems priklausomybės ligomis, Jurgis Andriuška buvo reikalaingas kaip oras, kaip gelbėjimosi ratas. O mums, sveikiems, kaip apsaugos siena, kuri gelbėjo nuo priklausomybės ligų plitimo.

Jurgis Andriuška padarė Klaipėdai tiek gerų darbų, kiek kiti neįstengtų padaryti. Klaipėdai labai trūks Jurgio, ligos palestiems - gynėjo, pagalbininko,draugo.

Išėjo Žmogus iš didžiosios raidės, kovotojas. Amžiną atilsį, sakome bendražygiui. Ramybės Tavo sielai, mielas Jurgi. Mums visiems - Tavo energijos, vitališkumo ir užsispyrimo tikslo ir tiesos siekti iki galo.

Ilsėkis ramybėje.

Bendraminčiai, nevyriausybinių organizacijų atstovai: Renolda Senavaitienė, Virginijus Partaukas, Vida Stončienė, Dalytė Fabijonavičienė, Lina Linkienė, Nika Puteikienė, Virginija Jurgilevičienė

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder