Mirė legendinio dainininko Franko Sinatros žmona

Mirė legendinio dainininko Franko Sinatros žmona

Sulaukusi 90 metų amžiaus mirė filantropė, legendinio dainininko Franko Sinatros (Frank Sinatra) našlė Barbara Sinatra, informuoja BBC.

B. Sinatros vaikų centro direktorius sakė, kad moteris mirė dėl natūralių priežasčių. Buvęs modelis B. Sinatra mirė savo namuose Kalifornijos Rančo Miražo mieste, apsupta šeimos ir draugų.

Ji buvo garsi išnaudojamų vaikų gynėja, filantropė. 1986 metais ji kartu su vyru Franku Rančo Miražo mieste įkūrė jos vardu pavadintą vaikų centrą. Ne pelno siekianti organizacija teikia terapiją fiziškai, seksualiai ar emociškai išnaudojamiems vaikams.

„Barbara su Franko palaikymu lėšas rinkti pradėjo 1985-aisiais. Centras atidarytas 1986 metais ir nuo to laiko naudinga terapija suteikta daugiau kaip 20 tūkst. vaikų. Šalyje yra keli kiti tokie vaikų gynimo centrai, tačiau šis, tikriausiai, yra labiausiai pripažintas“, - teigė centro direktorius.

Frankas ir Barbara susituokė 1976 metai,. Barbara prieš šią santuoką jau buvo ištekėjusi du kartus, o žymus dainininkas Frankas prieš tai buvo vedęs tris kartus. Pora santuokoje pragyveno 22 metus, sulaukęs 82 metų amžiaus - 1998-aisiais - mylimas atlikėjas F. Sinatra mirė nuo širdies smūgio.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder