Mirė dainininkės Vitni Hiuston dukra Bobi Kristina Braun

Mirė dainininkės Vitni Hiuston dukra Bobi Kristina Braun

Liepos 26-ąją užgeso taip pat jau mirusios dainininkės Vitni Hiuston (Whitney Houston) dukros Bobi Kristinos Braun (Bobbi Kristina Brown) gyvybė. Merginai buvo 22-eji, skelbia BBC.

Šeimos atstovė Kristen Foster (Kristen Foster) pranešė, kad B. K. Braun mirė sekmadienį, apsupta šeimos, "pagaliau radusi ramybę Dievo rankose".

Žymiosios dainininkės V. Hiuston ir atlikėjo Bobio Brauno (Bobby Brown) dukra sausio 31 dieną buvo rasta be sąmonės veidu žemyn plūduriuojanti savo vonioje. Ją rado ir medikus iškvietė jos draugas Nikas Gordonas (Nick Gordon), kurį mergina vadino vyru, nors pora niekada nebuvo susituokusi. Nuo to laiko B. K. Braun buvo panirusi į komą. Dar labiau pablogėjus jos būklei, prieš mėnesį įžymybių dukra buvo perkelta į slaugos namus Duluto mieste, Džordžijoje.

Ji buvo vienintelė velionės V. Hiuston dukra.

"Pagaliau ji rado ramybę Dievo rankose. Norime dar kartą visiems padėkoti už didžiulę meilę ir palaikymą, kurių sulaukėme pastaraisiais mėnesiais", - artimųjų vardu kalbėjo B. K. Braun šeimos atstovė.

Žymiąją popmuzikos žvaigždę V. Hiuston ir jos dukrą ištiko panašūs likimai. Prieš trejus metus garsioji dainininkė taip pat buvo rasta veidu žemyn plūduriuojanti vonioje Beverli Hilso "Hilton" viešbučio kambaryje, atlikėją išgelbėti buvo jau per vėlu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder