Vandens pramogų parke pamatytų vaizdų nenori prisiminti: „Buvo baisu“

Vandens pramogų parke pamatytų vaizdų nenori prisiminti: „Buvo baisu“

Savaitgalį lankėmės viename itin populiariame vandens pramogų parke, esančiame nedideliame, tačiau turistų lankomame Lietuvos mieste. Turėjome dviems skirtą dovanų kuponą vandens pramogoms visai dienai. Štai mūsų įspūdžiai.

Baisu palikti daiktus

Vos įvažiavus į automobilių stovėjimo aikštelę pirmas įspūdis – sutrūkinėjusi, nublukusi iškaba ant vandens pramogų parko sienos jau žadėjo ne kokius įspūdžius.

Įėjus į vidų pasitiko tuštuma (matyt, žmonės jau žino apie šią chalupkę). Pirmas administratorės sakinys – kad viduje atsiskaityti galima tik grynaisiais.

Žodžiu, jei nori ką nors nusipirkti, įsidėk centų į apatines kelnaites. Persirengimo patalpa priminė sovietų laikus. Na, gal Šiaurės Korėjoje ir nenustebintų, bet Lietuvoje jau kažkaip tragiškai atrodė.

Iš dviejų turėtų spintelių pavyko užrakinti tik vieną, ir tai su plyšiu. Baisu ir daiktus buvo palikti. Toliau sekė dar baisesnis vaizdas. Išėjus į dušų patalpą pasitiko kraupus vaizdas. Lubos atsilupę, pusė kranų ir dušo galvučių trūksta. Radiatorius aprūdijęs. Baisu ir prisiliesti kur nors.

Rūdys ir purvas

Įėjus į pagrindinę patalpą – nei juokis nei verk... Kokiais 1991 metais gal ir nesistebėtum, bet dabar... Žodžiu, 3 čiuožyklos. Pačia trumpiausia dar galima nučiuožti, gal todėl, kad gana stati, aišku, su ryškiomis purvo žymėmis.

Dvi kitos, alia ilgesnės, tačiau turi rankomis stumtis visą laiką, kitaip nečiuožia. Įtariu, vandens siurblys per daug elektros vartoja, arba tiek daug kalkių prisikaupė, kad nebeslidus paviršius pasidaręs.

Jau nekalbu apie tai, kad čiuožyklų laikikliai iš paprasto metalo padaryti ir surūdiję visi. O baseine prie kiekvieno tarpo purvo sankaupos. Įtariu, vandenyje per daug geležies, ar šiaip baseinas nevalytas.

Kaip dar tėvai vaikus leidžia į tokią vietą ir ką veikia institucijos, kurios turi prižiūrėti kokybę?

 Didesniame baseine padarytos alia upės, kuriomis turėtų srovė tekėti, bet kažkas tikriausiai pamiršo įjungti, o gal šiaip sugedę, tai nei paplauksi, nei ką.

Pačiame gale įrengtas burbulas, kuris kažkada bangas sukeldavo, bet tik kažkada... Žodžiu, purvina duobė su bereikalingais betiksliais labirintais. Ir visur purvas...

Pirtyje sušalo

Kalbant apie pirtis – iš trijų veikia dvi. Buvau tik turkiškoje, pasėdėjome, sušalome beveik. Lyg ir veikia, lyg ir ne. Viskas aplūžę. Purvina.

Iš personalo nemačiau nė vieno darbuotojo. Na, gal vienas šmėsčiojo karts nuo karto, bet kad tai darbuotojas, galėjai spręsti tik iš to, kad apsirengęs vaikščiojo. Bet galima ir pagalvoti, kad vienas iš lankytojų – jokių rekvizitų, jokių skiriamųjų ženklų.

Turbūt personalui gėda dėl tokio bardako ir atsibodo klausytis lankytojų priekaištų. Visi lankytojai, įtariu, gavę dovanų kuponus kaip ir mes, nes sveiko proto žmogus, žinodamas, kokia čia betvarkė, nė vieno euro nemokėtų. Man asmeniškai reikėtų primokėti, kad ten dar kartą eičiau...

Taigi, verdiktas toks, kad tą chalupkę jau seniai turėjo uždaryti. Ir jeigu perkate dovanų kuponus, tai nepagailėkite laiko pasidomėti, kas per kontora, nes paskui bus gėda prieš artimuosius. Įmonėms, kurios tuos kuponus platina, irgi reikėtų pasidomėti, ką siūlo, nes toks vaizdas, kad svarbu tik pinigai, pinigai pinigai, daugiau nieko...

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder