V. Grubliauskas visus kandidatus pakvietė kovoti garbingai

V. Grubliauskas visus kandidatus pakvietė kovoti garbingai

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, kuris siekia trečios miesto vadovo kadencijos, visus kandidatus į Klaipėdos mero postą pakvietė į garbingą kovą. Jis oponentus pakvietė pasirašyti Korektiškos rinkimų kampanijos susitarimą, o po juo pirmasis pasirašė pats.

Anot V. Grubliausko, politinė kova Klaipėdoje įprastai skirdavosi nuo kitų Lietuvos miestų savo korektiškumu ir dalykiškumu. Galbūt todėl ji būdavo mažiau spalvinga ir triukšminga, tačiau aukštesnė politinė kultūra leisdavo išsirinkti stabilią ir atsakingą valdžią, kuri - lėčiau ar sparčiau - nuosekliai vesdavo miestą pažangos keliu.

Meras teigė tikįs, kad kiekvienam iš gausaus kandidatų į Klaipėdos merus būrio yra svarbiau ne asmeninės ambicijos, ne garbėtroška, o Klaipėdos ateitis, siekis, jog būtų įgyvendintos geros idėjos ir miestas išskleistų sparnus.

„Jeigu tikrai tokie yra mūsų siekiai - būsime reiklūs vienas kito idėjoms, tačiau pagarbūs vienas kitam kaip žmogui. Diskutuodami dalykiškai ir pagarbiai, mes nepralaimėsime netgi neišrinkti meru: jei mūsų siūlomi sprendimai, miesto vizija per rinkimus sulauks reikšmingo Klaipėdos bendruomenės palaikymo, bet kuris išrinktas meras - jei jis sveiko proto žmogus - įtrauks juos į savo veiklos programą“, - pranešime cituojamas V. Grubliauskas.

Todėl jis visus savo oponentus ir pakvietė pasirašyti Korektiškos rinkimų kampanijos susitarimą, kuriuo kandidatai vienas kitam įsipareigotų diskutuoti dalykiškai ir korektiškai, nesinaudoti nešvariais rinkimų kampanijos metodais, gerbti savo rinkėjus.

„To reikia Klaipėdai. Vadinasi - to turi reikėti ir mums“, - tokio susitarimo nauda įsitikinęs V. Grubliauskas.

Visuomeninio rinkimų komiteto „Vytautas Grubliauskas ir komanda“ rinkimų štabo duomenimis, Klaipėdoje mero posto savivaldos rinkimuose kovo 3 dieną sieks 13 kandidatų.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder