Su žmona nebegyvenantis Masiulis: situacija labai sudėtinga

Su žmona nebegyvenantis Masiulis: situacija labai sudėtinga

„Niekam nelinkėčiau šios situacijos“, – apie savo asmeninį gyvenimą kalbėjo buvęs parlamentaras Eligijus Masiulis, kuris patvirtino, kad Odesoje buvo užfiksuotas su buvusia padėjėja, Klaipėdos liberale Simona Juciene.

„Mūsų santykiai niekaip nėra susiję su politika ir liberalų veikla. Liberalai turėtų jaustis ramiai, nes nebandau kažkaip per atskirus partijos narius daryti įtaką partijos veiklai ir taip toliau. Reikia atsieti žmonių profesinę kompetenciją, darbus ir sugebėjimus nuo jų asmeninio gyvenimo ir laisvalaikio“, – DELFI kalbėjo E. Masiulis.

Buvęs Seimo narys teigia, kad darbiniai S. Jucienės ir jo santykiai nutrūko 2016-aisiais.

„Ji buvo mano padėjėja tuo metu, kai aš ėjau Seimo nario pareigas. Darbiniai santykiai nutrūko 2016-aisiais metais, gegužės mėnesį, kai atsistatydinau iš Seimo nario pareigų, – kalbėjo E. Masiulis. – Darbinių santykių nuo 2016 m. gegužės mėnesio nėra, o Simoną pažįstu jau seniau, kai ji tapo mano padėjėja. Galiu atsiliepti tik pačiais geriausiais ir šilčiausiais žodžiais apie šį žmogų. O tai, kas yra laisvalaikis ar kažkokie susitikimai, kur esame užfiksuoti – ne darbo santykiai. Tai privataus gyvenimo dalykai. Jei dabar apie jausmus kažkokius kalbėčiau – tai individualu, privatu ir nesinori apie tai kalbėti.“

Pasidomėjus, ar šie E. Masiulio žodžiai yra patvirtinimas, kad S. Jucienę ir jį sieja romantiški santykiai, buvęs parlamentaras stengėsi išsisukti nuo tiesaus atsakymo: „Noriu dar kartą pasakyti, kad aš nekomentuoju kažkokių privačių dalykų, kurie nėra susiję su darbinėmis ir profesinėmis veiklomis. Tai pakankamai privatu, jautru ir šiuo atveju liečia daug žmonių, kurie šiandien ir taip ne pačius geriausius laikus išgyvena, ne pačias geriausias emocijas“.

DELFI šaltinių duomenimis, E. Masiulis jau du mėnesius nebegyvena su žmona. Buvęs parlamentaras nenorėjo to patvirtinti, tačiau ir nepaneigė. „Labai sudėtinga situacija mano asmeniniame gyvenime dabar, tikrai niekam nelinkėčiau šios situacijos. Artimiausi žmonės ir aš pats labai stipriai išgyvenu šią situaciją. Labai sudėtingas laikotarpis ir artimiausiems žmonėms, ir man. Jei šaltiniai patikimi – remkitės šaltiniais, – teigė E. Masiulis, o paprašius patvirtinti šaltinių duomenis, pakartojo. – Situacija mano šeimoje labai sudėtinga šiuo metu.“

Su S. Juciene E. Masiulis buvo užfiksuotas Odesoje, džiazo festivalio metu, tačiau jis pabrėžė, kad džiazo komandos ir jo niekas nesieja – jų susitikimas Odesoje esą buvo atsitiktinumas. „Ne kartu vykau ir tai nebuvo pagrindinis kelionės tikslas – džiazo festivalis. Didžiosios dalies žmonių net nepažįstu. Važiavau darbo reikalais, bet sužinojau, kad vyksta Odesos džiazo festivalis ir yra atvykę klaipėdiečių atstovai. Nesu šitos džiazo festivalio narys ir neturėčiau būti su ja siejamas. Tai buvo mūsų atsitiktinis susitikimas“, – teigė buvęs Seimo narys.

S. Jucienė staiga nusprendė išeiti iš darbo

Liberalė Simona Jucienė pastaruoju metu dirbo Seimo nario Simono Gentvilo padėjėja, tačiau penktadienį nusprendė išeiti iš darbo.

„Įtarimą sukėlė tai, kad mano padėjėja penktadienį pranešė išeinanti iš darbo. Nustebau, paklausiau, kas dedasi, nes ketverius ar penkerius metus dirbo. Tada nesupratau motyvacijos, bet po jūsų straipsnio supratau, – apie DELFI publikaciją, kurioje buvo pranešta, kad Eligijus MasiulisOdesoje buvo užfiksuotas su šviesiaplauke moterimi, teigė Seimo narys Simonas Gentvilas. – Tai mūsų Klaipėdos skyriaus narė, buvusi Eligijaus Masiulio padėjėja, dirbusi mano padėjėja.“

S. Gentvilas teigė, kad DELFI portale pamatęs nuotraukas suprato, kodėl jo padėjėja nusprendė skubiai išeiti iš darbo.

Seimo nario teigimu, ši situacija nėra politiškai susijusi su liberalais. „Čia ne liberalus vertinti reikia, čia asmeninis gyvenimas, apie kurį aš nenoriu komentuoti, – teigė S. Gentvilas. – Turiu šešis padėjėjus. Tikrai nesidomiu, nei su kuo jie atostogauja, nei su kuo bendrauja, nei su kuo gimtadienius švenčia.“

S. Gentvilas Klaipėdos liberalei ir savo padėjėjai negailėjo gerų žodžių: „Su Simona Juciene buvo dalykiški santykiai, ji užsiėmė Klaipėdos skyriaus administravimu. Mano veikla – susitikimai su gyventojais, bendravimas su frakcija ir taip toliau“.

Pastebėti Odesoje

DELFI primena, kad su šviesiaplauke moterimi Odesoje E. Masiulis buvo užfiksuotas rugsėjį.

„Esu privatus asmuo, su daug kuo bendravau, tai nesiruošiu komentuoti“, – DELFI teigė E. Masiulis, nepanoręs įvardyti, su kuo leido laiką, tačiau ir neneigdamas, kad kompanijoje buvo šviesiaplaukė moteris.

Buvęs Seimo narys teigė, kad į Odesą vyko dėl ten vykusio muzikinio renginio: „Lankiausi džiazo festivalyje Odesoje, sutikau daug žmonių: ir moterų, ir vyrų“.

Pokalbio metu E. Masiulis nepanoro atskleisti daugiau detalių apie šviesiaplaukę moterį, kurią, kaip matyti DELFI šaltinių užfiksuotoje medžiagoje, bučiavo. E. Masiulio teigimu, jis yra privatus asmuo, todėl neprivalo komentuoti asmeninio gyvenimo detalių.

E. Masiulis Seimo nariu buvo išrinktas keturis kartus nuo 2000 iki 2016. E. Masiulio pavardė iki šiol minima ir „MG Baltic“ byloje, kurioje jam pareikšti kaltinimai, nors jis pats kaltinimus neigia.

Prokurorai teigia, kad R. Kurlianskis davė 106 tūkst. kyšį E. Masiuliui už koncernui naudingų sprendimų priėmimą Seime, tačiau jis tai neigia teigdamas, kad rasti pinigai – 90 tūkst. eurų – buvo R. Kurlianskio paskola.

„Aš kaip politikas privalėjau bendrauti su įvairiomis grupėmis, todėl ir bendravau su R. Kurlianskiu, jis jokių neteisėtų prašymų nėra pateikęs“, – teismui pareiškė E. Masiulis.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder