R. Paksas: nebelaikau savęs partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariu

R. Paksas: nebelaikau savęs partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariu

Buvęs parlamentinės partijos „Tvarka ir teisingumas“ lyderis, per apkaltą iš prezidento pareigų pašalintas europarlamentaras Rolandas Paksas sako pasitraukiantis iš partijos. 

„Nuo šiol nebelaikau savęs partijos „Tvarka ir teisingumas“ nariu ir nenoriu ateityje būti saistomas su jos politiniais sprendimais“, –  šeštadienį prieš partijos kongreso pradžią savo Facebooko paskyroje pareiškė R. Paksas. 

„Nejaučiu moralinio įsipareigojimo pasilikti, kad būčiau veliamas į vienadienių grupuočių beviltiškų kovų ir melo lauką, į kurį ne savo valia šiandien įtraukiama visa „tvarkiečių“ bendruomenė“, – pridūrė jis. 

Su R. Paksu BNS kol kas nepavyko susisiekti.  

Partijos sekretoriato vadovas Almantas Petkus BNS pranešė, kad R. Paksas kongrese nedalyvauja. „Jo nėra“, – teigė A. Petkus.

Pasak jo, Vilniaus Antakalnio skyrius R. Pakso į kongresą nedalyvavo. Tačiau, pasak A. Perkaus, europarlamentaras galėjo jame dalyvauti kaip partijos garbės pirmininkas ir įkūrėjęs. Būdamas kongrese jis tik neturėtų teisės balsuoti.

Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder