Į Angelinos Jolie palatą pakliuvusi Reda Karosienė už gimdymą sumokėjo 10 tūkst. eurų: norėjau, kad tai būtų šventė, o ne košmaras

Į Angelinos Jolie palatą pakliuvusi Reda Karosienė už gimdymą sumokėjo 10 tūkst. eurų: norėjau, kad tai būtų šventė, o ne košmaras

Reda Karosienė - 1994-ųjų buvusi misis Lietuva. Ji buvusi turtingiausio Lietuvos verslininko žmona, kuri dėl meilės atsisakė visko ir iš naujo pradėjo savo gyvenimą. Būdama 45-erių moteris susilaukė dukters ir iškeitė saugų bei gerai aprūpintą gyvenimą Šveicarijoje į spalvingą Pietų Prancūzijos žydrąją pakrantę. Reda sako esanti be galo dėkinga savo buvusiam vyrui už tai, kuo ji yra šiandien. „Gyvenimas Ženevoje buvo mano auksinė epocha“, - sako ji ir priduria, kad tai buvo jos augimo ir brandos amžius. Tačiau dabar Reda išgyvena savirealizacijos etapą.

Itin atvirame interviu moteris papasakojo, kaip gyvena šiandien, išsakė savo nuomonę apie buvusį sutuoktinį, naftos magnatą Saulių, taip pat atskleidė nemažai detalių, kaip ji gimdė dukterį sulaukusi 45-erių.

R. Karosienės gyvenimas daugeliui lietuvių priminė pasaką. Skrydžiai privačiu lėktuvu į romantiškiausius pasaulio kampelius, kur vykdavo pasimatymai su septyneriais metais vyresniu turtingiausiu Lietuvos verslininku Sauliumi Karosu. Apsauga, lydinti į renginius, kuriuose moteris pasirodydavo pasipuošusi šimtus tūkstančių kainuojančiais briliantais ir protu sunkiai suvokiama prabanga. Tai tik dalis to, ką moteris patyrė prieš 24-eris metus, vos laimėjusi grožio konkursą. Netrukus Redos ir Sauliaus pora tapo šeima ir išvyko gyventi į Šveicariją.

„Aš buvau labai laiminga Ženevoje. Mes labai gražiai gyvenome. Tai buvo nuostabus etapas. Tai buvo augimo ir mano asmenybės brandos laikas. Aš į Ženevą papuoliau griuvus sovietmečiui, kuomet žmonės buvo nieko nematę ir aš turėjau galimybę atverti sau pasaulį tik dėl mano buvusio vyro. Tai iš tiesų buvo nuostabus laikas. Mano augimo laikas. Aš jį įvardinu kaip savo auksinę epochą. Tai buvo tas, kuo aš esu dabar“, - LNK televizijos gyvenimo būdo laidai „Bus visko“ pasakojo R. Karosienė.

Turtingi vyrai paprastai kuria dvejopas santuokas. Tokias, kuomet moteris tampa lygiaverte partnere ir kiek kitokias, kai antroji pusė laikoma ramybės namuose puoselėtoja. Santuokos, kuriose abu partneriai auga drauge, dažniausiai neišyra.

„Neturėjau veiklos, mano sūnus buvo mažas. Ženevoje gera gyventi kuomet esi pensinio amžiaus, susitvarkęs savo finansinį gyvenimą, gyveni ramiai ir tau nereikia iš savo namų dažnai išeiti. Jaunam ir veikliam žmogui ten yra gana liūdna gyventi, todėl kad ten 19 valandą viskas užsidaro, yra švaru, gražu ir tylu“, - prieš „Bus visko“ kameras atviravo Reda.

Redos ir naftos magnato, verslininko ir filantropo Sauliaus Karoso santuoka daugeliui atrodė pavyzdinė. Deja, jai nebuvo lemta tęstis amžinai. Kai po 15-os bendro gyvenimo metų pora nusprendė pasukti skirtingais keliais, daugelis spėliojo, kokios yra tikrosios šio sprendimo priežastys. Neištikimybe buvo kaltinama tiek garsi moteris, tiek jos vyras. Patys sutuoktiniai piktas apkalbas nusprendė iškęsti tyloje.

„Labai nemėgstu, kai vyrai nepakankamai gerbia savo moterį, kai vyksta kažkas už nugaros. To aš niekada neturėjau savo gyvenime ir tai man labai pasisekė. Nebuvo jokių katastrofų, jokių drastiškų dalykų. Čia buvo tam tikri dalykai, kai mes priėmėme kartu sprendimą galvodami, kad galbūt tai bus geriau“, - pasakojo Reda.

Garsi pora ilgai laikė savo asmeninį gyvenimą paslėpę po devyniais užraktais. Net kai paaiškėjo, kad Reda laukiasi, o vaiko tėvas nėra Saulius, moteris kategoriškai atsisakydavo apie tai pasakoti. Tik po oficialių skyrybų vyras stojo ginti buvusios žmonos garbės patikindamas, kad santykiai nutrūko gerokai anksčiau nei Reda pastojo, o buvusių sutuoktinius sieja ir sies abipusė pagarba ir draugystė.

„Su Sauliumi buvome graži šeima. Dabar mano gyvenime – savirealizacijos laikas ir man reiktų, kad man nelabai trukdytų. Man norisi augti kaip asmenybei. Man labai tinka, kad Filipas tą palaiko. Tarp mūsų nevyksta konfliktai“, - pasakojo pašnekovė.

Būdama 45-erių Reda paliko ramų bei užtikrintą gyvenimą Šveicarijoje ir vedina didelių ambicijų išvyko gyventi į Kanus. Moteris svajojo apie reikšmingus darbus ir didelę šeimą, tačiau pastojus tokiame amžiuje padidėja rizika kūdikiui sirgti chromosominėmis ligomis.

„Visada norėjau penkių vaikučių. Tada jau norėjau, kad būtų nors trys. Labai norėjau dukrytės. Net nemaniau, kad gali būti blogai kažkas. Noras buvo toks begaliniai didelis, kad aš to vaikelio labai lengvai susilaukiau būdama 45 metų. Buvo labai didelis rizikos faktorius. Be abejo reikėjo daryti punkciją, kuri buvo labai baisi. Ir tas laukimas, ir pats procesas, bet kada sužinojau, kad yra mergytė sveika, tai buvo fantastika. Labai anksti sužinojau, dar nebuvo nė 12-os savaičių.

Reda gimdymui pasirinko vieną garsią kliniką Nicoje, kurioje prieš atvykstant R. Karosienei, savo dvynius buvo pagimdžiusi garsioji Holivudo aktorė Angelina Jolie. Gimdymas bei savaitė, praleista Angelinos dvynių vardais pavadintoje palatoje Redai kainavo 10 tūkstančių eurų. Moteris sako, kad tai buvo paskutinis jos gimdymas, norėjau, kad tai būtų šventė, o ne košmaras ir atmintyje liktų tik patys šviesiausi prisiminimai.

„Man norėjosi gimdyti saugiai tame amžiuje. Apie patį gimdymą nebuvo kalbos. Tai buvo Cezario pjūvis. Buvau tokio amžiaus, kuris riboja galimybes. O Angelinos Jolie liukse sąlygos yra fantastiškos. Tu esi ne lygoninėje, o kaip viešbutyje su vaizdu į jūrą, su labai gera priežiūra. Buvo trys kambariai: didelė svetainė, gimdyvės kambaryje yra dvi lovos, kur Konstantinas neįleido nieko, miegojo su manimi visą laiką, Miglė svetainėje miegojo. Žodžiu, mes visi kartu gimdėme“, - detalių apie dukters gimimą prisiminė R. Karosienė.

Vaikai – didžiausias jos turtas. Trys moters vaikai – nuo skirtingų tėvų, visi yra labai vieningi. Kai Reda gimdė, vaikai gyveno šalia. Reda vaikus augina diegdama tik pačias aukščiausias vertybes.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder