85 kartų už tą pačią paslaugą kainų skirtumas glumina

85 kartų už tą pačią paslaugą kainų skirtumas glumina

Kainų už nakvynę skirtumai Palangoje suglumintų ne vieną – už savaitgalio naktį vasaros sostine tituluojamame kurorte gali tekti pakloti nuo 7 iki beveik 600 eurų. Tiesa, pigiausiai naktis atsieitų pas kambarius savo namuose nuomojančias Palangos močiutes, o brangiausiai – ištaiginguose karališkuose viešbučių numeriuose su saunų, sūkurinių vonių ir SPA malonumais.

Portalas lrytas.lt apžvelgė tris pigiausias ir tris brangiausias vietas, kur artėjantį savaitgalį, naktį iš šeštadienio į sekmadienį, galima apsistoti nakvynei.

Kaina už naktį gali siekti ir 600 eurų

Į Palangą pailsėti savaitgaliui atvykstantys ir galintys daugiau sau leisti poilsiautojai pasirinkimų išties turi – kurorte įsikūrę prabangūs viešbučiai siūlo įvairiausias SPA paslaugas ir kitus malonumus.

Pasidomėjus, kur naktis šį savaitgalį atsieitų brangiausiai, internete apgyvendinimo paslaugas pateikianti svetainė rodo, kad labiausiai piniginę paplonintų naktis viešbutyje „Amsterdam plaza“ karališkame liukso kambaryje, kuris dviem asmenims atsieitų 599 eurus.

83 kvadratinių metrų liukso numeryje su sauna yra ir sūkurinė vonia, balkonas su vaizdinga panorama, suteikiama galimybė lankytis SPA centre, įskaičiuoti ir pusryčiai.

452 eurus tektų pakloti už nakvynę 100 kvadratinių metrų dydžio studijoje viešbutyje „Žuvėdra“, įsikūrusiame greta paplūdimio ir siūlančiame balkoną su vaizdu į jūrą.

Už 447 eurus galite apsigyventi nakčiai ištaigingame 52 kvadratinių metrų liukso numeryje su galimybe lankytis SPA centre ir pasimėgauti pusryčiais viešbutyje „Palanga life balance SPA hotel“.

Pigiausia nakvynė siekia vos 7 eurus

Kur savaitgalio naktį praleisti nereikėtų nė 10 eurų? Žinoma, pas žymiąsias Palangos močiutes, siūlančias nakvynę savo pačių namuose įrengtuose kambariuose ar priestatuose šalia namų.

Nuo 7 iki 45 eurų kainą siekiantį kambarį galima gauti Palangoje esančioje Draugystės gatvėje, kuri yra nutolusi 1,2 kilometro nuo jūros.

Kaip rašoma kambarius siūlančiame skelbime, šie numeriai yra su visais patogumais, kieme galima pasistatyti automobilį, aplink – tyli ir rami atmosfera.

10 eurų atsieitų nakvynė 700 metrų nuo jūros įsikūrusiame name Medžiotojų gatvėje. Skelbiama, kad šie kambariai tinka šeimoms, mėgstančioms ramų poilsį.

Kambariai yra su bendrais patogumais, tvarkomi du kartus per dieną, turi televizorius, į kainą įeina ir patalinės komplektas, o kartais kieme nemokamai galima pasistatyti automobilį.

Tiek pat viena pigiausių siūlomų nakvynių Palangoje atsieitų J.Šliūpo gatvėje esančiuose kambariuose, nutolusiuose 750 metrų nuo jūros. Skelbime rašoma, kad visuose kambariuose yra televizoriai, šaldytuvai, virduliai.

Virtuvė – bendra, o joje yra mikrobangų krosnelė, viryklė, indai. Tualetas ir dušai – taip pat bendri. Kieme yra pasisėdėjimo vietos, šašlykinė, nemokama automobilių stovėjimo aikštelė.

„Butukai su atskirais įėjimais ir bendrais patogumais“, – rašoma svečius viliojančiame skelbime internete.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder