"Valanda su Rūta": Ar lieknas kūnas - sėkmės garantas?

"Valanda su Rūta": Ar lieknas kūnas - sėkmės garantas?

185 kilogramai kai tau vos 16 metų - tai nelaimė ar tiesiog tinginystė? Mėnesį badauti ir misti tik sultimis - tai valia ar beprotybė? Šįvakar LNK laidoje "Valanda su Rūta" išgirsite neįtikėtinus pasakojimus kaip lieknas kūnas ir išryškinti raumenys gali pakeisti gyvenimą.

Laidos "Pašėlusios močiutės" vedėja Aurelija Grabštienė prisipažins, kad dar visai neseniai ji svėrė 140 kilorgamų, o vienu ypu sugebėdavo suvalgyti 10 cepelinų arba visą keptuvę bulvinių blynų! Tačiau vienatvė ir noras susirasti mylimąjį Aureliją paskatino susiimti - moteris atsikratė 60 kilogramų ir pasipuošusi trumpučiu sijonėliu nurūko tiesiai į diskoteką, kur jos laukė lemtinga pažintis...

Vienu emocingiausiu realybės šou "Skonis" dalyviu tituluotas Algirdas Liebus yra vienas jauniausių pacientų, kuriems buvo atlikta skrandžio mažinimo operacija. Vaikinas pasakos, kad būdamas 16 metų sverė 185 kilogramus. "Kieme vaikai man tiesiog spjaudydavo į veidą vien dėl to, kad buvau storas", - skaudžiais prisiminimais dalinsis Algirdas.

Kitas laidos dalyvis, jaunas fitneso modelis Donatas Šimkus prieš penkerius metus buvo, kaip pats sako - tešlius. Tačiau studijoje jis parodys savo torsą, kuris išvers iš koto ne vieną moterį. Dailiai nulietos grotelės ant pilvo Donatui atvėrė kelius į modelių pasaulį, o merginos prie jo limpa it bitės prie medaus. Tiesa, Donatui nė kiek nenusileis ir parapsichologas Jurgis Purlys, kuris nustebins savo badavimo metodu. Jurgis tikins, jog kurį laiką maitinosi dieviškąja energija, kuri suteikia kur kas daugiau sotumo nei kepsnys ar cepelinai.

Ar lieknas kūnas tikrai yra sėkmės garantas? Ar papildomi kilogramai užveria duris darbui televizijoje? Kiek žmogus gali išbūti nevalgęs? Ką gali žmogaus valia? Atsakymai jau šįvakar 19 val. 30 min. LNK laidoje "Valanda su Rūta".

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder