Arūno Valinsko asistentėmis nori būti ir podiumų gražuolės, ir namų šeimininkės

Arūno Valinsko asistentėmis nori būti ir podiumų gražuolės, ir namų šeimininkės

Beveik du šimtai anketų per kiek daugiau nei savaitę. Toks būrys merginų parašė ir net skambino Arūnui Valinskui, norėdamos legendinėje laidoje „Taip.Ne“ pakeisti žaviąją, iki šiol, atrodė, nuo žaidimo neatsiejamą padėjėją Renatą Mikailionytę.

Laidos kūrėjams anketos iki šiol plaukia iš įvairiausių Lietuvos miestų ir net užsienio. Tapti A. Valinsko asistentėmis nori ir emigrantės, gyvenančios Danijoje, Airijoje, Norvegijoje. Dėl galimybės pasirodyti ekrane jos pasiryžusios skraidyti į žaidimo filmavimus.

Sąraše yra ir ne viena žinoma mergina. „Taip.Ne“ kandidatė į asistentes yra dainininkė Ingrida Kazlauskaitė, šokėja Ana Kapustina, „Mis Lietuva 2012“ 1-oji vicemis Greta Mikalauskytė, dainininkė, merginų grupės „Kitokios“ narė Alvyda Sinkevičienė. Anketas užpildė modeliai, aktorės, renginių vedėjos, vadybininkės, sportininkės, baleto artistės, namie vaikučius auginančios ir prasiblaškyti norinčios mamos. Jų amžius – nuo 18 iki 48 metų. Beje, tarp norinčiųjų tapti A. Valinsko asistente yra ir solidi 65-erių dama.

Pretendentės A. Valinskui negaili pagyrų, vadina jį savo idealu, dėkoja, kad jis išėjo iš politikos ir grįžo į televiziją. Yra klausiančių, kaip Arūnas susitvarko su Ingai Valinskienei kitų vyrų skiriamu dėmesiu ir net žadančių, kad šalia naujos asistentės pats vedėjas geriau atrodys prieš televizijos kameras.

„Jei geriausias laidų vedėjas gali tapti politiku, tai ir edukologijos mokslų doktorantė gali virsti asistente“, − savo anketoje šmaikštauja viena iš kandidačių.

„Beveik šimtas į vieną vietą. Tokio konkurso nėra net į populiariausias Lietuvoje aukštąsias mokyklas. Net kai pats stojau į teisę, konkursas buvo mažesnis. Džiaugiuosi tokiu laidai parodytu dėmesiu ir tuo pat metu apgailestauju, kad tik dviem iš jų galėsime pasakyti TAIP“, − sako A. Valinskas.

Ketvirtadienį žaidimo „Taip.Ne“ kūrybinė grupė susitiks su atrinktomis kandidatėmis. Dvi laimingąsias LRT televizijos žiūrovai išvys jau kitą ketvirtadienį, sausio 16-ąją, 19.30 val. naują sezoną pradedančiame legendiniame žaidime.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder