Vyšnių magija: natūralus vaistas nuo nemigos

Vyšnių magija: natūralus vaistas nuo nemigos

Nemažai žmonių yra tiesiog priklausomi nuo „stebuklingų piliulių“ – vaistų nuo nemigos. Retas kuris žino, kad daugelyje tokių vaistų yra tam tikrų narkotinių medžiagų, kurios turi dvigubą poveikį – jus migdo (ko jūs ir tikitės) ir jus prisijaukina (ko jūs tikrai nesitikite). Farmacijos pramonei tokia jūsų „meilė“ migdomiesiems atneša milijonus.

Statistika rodo, kad apie trečdalį suaugusiųjų kartkartėmis kankina nemiga, tačiau daugelis žmonių į medikus dėl šios problemos nesikreipia, nors vaistai nuo nemigos yra išrašomi „lengva ranka“.

Tie, kurie vis dėlto nusprendžia „išsigydyti“ nemigą ir ima vartoti migdomuosius, dažnai kenčia nuo šalutinių migdomųjų poveikio: galvos skausmų, kepenų problemų, pykinimo.

Ieškantiems būdų, kaip kovoti su nemiga natūraliais būdais, turime puikų patarimą – gerkite vyšnių sultis. Nesaldintų vyšnių sulčių stiklinė ryte ir vakare gerina miego kokybę. Vyšniose yra didelis kiekis melatonino, kuris reguliuoja miego-budrumo ciklą. Melatoninas sureguliuoja ne tik miego kokybę, bet ir prailgina jo trukmę.

Todėl, prisirpus vyšnioms, nepatingėkite prisirinkti pilnų pintinių ir „gydykite“ save bei savo artimuosius.

VLMEDICINA

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder