TOP5 gudrybės: svoris kris ir niekada nebegrįš

TOP5 gudrybės: svoris kris ir niekada nebegrįš

Norite numesti svorio be dietų ir sporto klubų? Štai penki lengvi būdai per dieną sudeginti 500 kalorijų, rašoma dailystar.co.uk. Siekiant atsikratyti nereikalingų kilogramų nebūtina iš esmės keisti gyvenimo būdą.

Atsikratyti kelių kilogramų gali būti paprasta – tereikia pakeisti kelias kasdienes smulkmenas. Taigi, kokie yra geriausi būdai deginti kalorijas?

Mitybos specialistė Susie Burrell neseniai papasakojo, kaip minimaliomis pastangomis sudeginti 500 kcal. Penki lengvi būdai deginti kalorijas, anot mitybos specialistės:

1. Investuokite į stovimą darbo stalą

Susie atskleidė, kad stovėdami prie savo darbo stalo kas valandą sudeginate po 50 kcal. Taigi nebesėdėti susikūprinus yra patikimas būdas kiekvieną savaitę atsikratyti šimtų kalorijų. Nors gali atrodyti, kad taip pavargsite, pakanka daryti vos 20 minučių pertraukas atsistojus, ir svoris ims kristi.

2. Susitikite pasivaikščioti

Vietoj to, kad su draugais ar kolegomis susitiktumėte prie kavos ir pyragaičių, eikite kartu pajudėti. Pasiūlykite pasikalbėti energingai vaikštant arba ramiai prasieikite per šalimais esantį parką. Tai jūsų smegenims taip pat padės gaminti endorfinus, kurie padeda jaustis laimingiems ir energingiems visą dieną.

3. Valgykite daugiau baltymų

Jūsų kūnui reikia daugiau judėti, kad suskaidytų baltymus. Kadangi ši maistinė medžiaga virškinama ilgiau nei angliavandeniai ir cukrūs, juos valgydami sudeginate daugiau kalorijų. Maistas, kuriame yra daug baltymų, taip pat padeda mesti svorį, ne tik deginti kalorijas ir formuoti raumenis.

4. Iš anksto pastiprinkite savo pulsą

Jei kalorijas deginti norite greičiau, reikia padėti gerai startuoti jūsų medžiagų apykaitai. Turėtų būti labai naudinga dieną pradėti sportu. Susie rekomenduoja: „Kiekvieną dieną pradėti trumpa, bet labai intensyvia treniruote, yra lengvas būdas padidinti kasdienį kalorijų deginimo potencialą.

Tai gali būti 10-15 minučių šokinėjimo, keletas prasibėgimų laiptais arba 20-30 minučių trukmės pabėgiojimas ar pasivaikščiojimas vietiniame sporto klube ar parke.

5. Gerkite šaltą vandenį

Jei palaikysite tinkamą skysčių kiekį organizme, bus lengviau atsispirti nesveiko maisto užgaidoms. Jei siekiate pagerinti kūno formą, rekomenduojama gerti šaltą vandenį.

„Journal of Clinical Endocrinology and Metabolism“ publikuotas tyrimas parodė, kad užtenka šešių stiklinių. Tyrėjai atrado, kad tokiu būdu per dieną sudeginate papildomas 100 kalorijų.

 


Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder