Nuotaiką skaidrino netikėtas Kalėdų Senelio vizitas

Nuotaiką skaidrino netikėtas Kalėdų Senelio vizitas

"Svarbiausia, ko jums linkiu - sveikatos ir tikėjimo, kad viskas bus gerai", - Klaipėdos universitetinės ligoninės pacientams linkėjo prieš pat gražiausias metų šventes palatose pasirodęs Kalėdų Senelis.

Iš palatos į palatą keliaudamas Kalėdų Senelis, lydimas gyvos akordeono muzikos garsų, skleidė ligoninėje šventinę nuotaiką.

"Tikimės, kad kiti metai bus geresni nei šie, kad atsitrauks ligos. Juk stebuklų būna. Štai ir netikėtai pasirodęs Kalėdų Senelis tai patvirtino", - šypsojosi dovanų gavę Kazys ir jo palatos draugas Petras.

Kiti pacientai taip pat nesulaikė šypsenų išvydę tarpduryje tokį malonų lankytoją.

"Kadangi kiti metai Ožkos, linkiu, kad 2015-aisiais visi ožiai taptų jūsų draugais ir nė vienas draugas netaptų ožiu", - šmaikštavo Kalėdų Senelis.

RANKŲ ŠILUMA. Insultų skyriaus darbuotojos, puošdamos patalpas, dekoracijas gamino pačios.

Graži tradicija, kad Kalėdų Senelis, nešinas simbolinėmis dovanėlėmis, lanko ligonius, gyvuoja ligoninėje jau daugybę metų.

"Ligonius šis vizitas labai pradžiugina. Kiti nubraukia ir džiaugsmo ašarą. Juk yra ir tokių ligonių, kuriuos retai kas aplanko, todėl prieš šventes sulaukti tokio malonaus svečio tikrai labai smagu", - Kalėdų Senelio apsilankymu džiaugėsi ligoninės darbuotojai.

Nors šiemet prieššventiniai orai ir nepadeda kurti kalėdinės nuotaikos, Klaipėdos universitetinės ligoninės personalas stengiasi, kad pacientai jaustų artėjančių švenčių nuotaiką - kiekvienas skyrius originaliai puošė savo erdves.

ORIGINALU. Krūtinės chirurgijos skyriaus vyresnioji slaugos administratorė Danutė Gelumbickienė (pirma iš dešinės) prie sukurtos kalėdinės kompozicijos kartu su slaugytoja Renata Laukaitiene ir kineziterapeute Alma Limontiene. Eimanto CHACHLOVO nuotr.

"Kasmet stengiamės pradžiuginti pacientus originalumu. Štai ir šiemet sugalvojome išskirtinę kompoziciją iš medžių ir kankorėžių. Mes pačios su šeimos nariais keliavome į mišką, rinkome kankorėžius, dėliojome, kūrėme. Pacientai vertina ir džiaugiasi mūsų darbu", - pasakojo Krūtinės chirurgijos skyriaus vyresnioji slaugos administratorė Danutė Gelumbickienė.

Insultų skyriaus personalas taip pat stengėsi, kad kalėdiniai papuošimai būtų rankų darbo.

"Juk svarbiausia, kad puošdamas įdedi savo rankų šilumą ir dalelę širdies", - šypsojosi Insultų skyriaus vyresnioji slaugos administratorė Nijolė Lalienė.

 NUOTAIKA. "O jums linkiu geros nuotaikos, nes tuomet ir pacientams bus gerai", - Kalėdų Senelis nepamiršo pasveikinti ir ligoninės personalo. Egidijaus JANKAUSKO nuotr. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder