„Lieknėjimo akademijoje“ per 10 savaičių numetė net 10 kilogramų

„Lieknėjimo akademijoje“ per 10 savaičių numetė net 10 kilogramų

Nuo spalio 1 d. sveikatingumo klube šeimai „Apelsinas“ prasideda „Lieknėjimo akademija“. Tai speciali 10 savaičių programa moterims, kurios siekia atsikratyti nereikalingų kilogramų, sumažinti savo kūno apimtis, fiziškai sustiprėti, o svarbiausia – nori jaustis gražios ir sveikos. Klaipėdietė Vida Rumšienė (58 m.) dalyvaudama „Lieknėjimo akademijoje“ atsikratė net 10 kilogramų svorio. Moteris džiaugiasi pastebimais rezultatais: ženkliai sumažėjo kūno apimtys, pagerėjo sveikata, atsirado daugiau energijos, sustiprėjo kūnas.

Individualus trenerių dėmesys

„Apelsine“ vykstančios „Lieknėjimo akademijos“ išskirtinumas – individualus sveikatingumo specialistų dėmesys moterims viso projekto metu. „Programa sukurta atsižvelgiant į pagrindinius principus, kaip kiekvienai moteriai padėti pasiekti geriausių galimų rezultatų pagal jos individualią fizinę ir sveikatos būklę bei užsibrėžtus tikslus“, – pasakoja „Lieknėjimo akademiją“ vedanti trenerė Agneta Šimbelė. „Apelsino“ klientė Vida liko labai patenkinta sveikatingumo specialistų darbu „Lieknėjimo akademijoje“. „Teigiamą patirtį paliko be galo nuoširdus trenerių bendravimas ir dėmesys treniruočių metu – padeda ir konsultuoja, prižiūri, ar taisyklingai atliekami pratimai, motyvuoja. Labai patiko koncentruotas požiūris į tikslą sulieknėti: trenerės dirba tam, kad pasiektume norimų rezultatų per 10 savaičių“, – savo atsiliepimu dalinasi „Lieknėjimo akademijos“ dalyvė Vida.

Moterims, siekiančioms sulieknėti

„Lieknėjimo akademijos“ metu vyksta asmeninės konsultacijos, individualios treniruotės su sveikatingumo specialistais bei užsiėmimai mažomis grupelėmis, kur visos dalyvės susirenka tam pačiam tikslui – atsikratyti trukdančio džiaugtis svorio. „Per 10 savaičių turime 10 susitikimų su dalyvėmis arba individualioms konsultacijoms, arba treniruotėms mažomis grupelėmis. Pirmojo susitikimo metu atliekame „SMART“ diagnostiką ir įvertiname dalyvių fizinę bei sveikatos būklę. Susipažįstame ir atvirai kalbamės apie tai, kokių tikslų norėtų pasiekti, ką nori keisti, koks yra dabartinis gyvenimo būdas ir ką daryti, kad lieknėjimas vyktų efektyviai“, –  sako „Apelsino“ sveikatingumo specialistė. 

Amžiui ribų nėra

Sportuojant „Apelsine“ amžiui ribų nėra, kaip ir norimų numesti kilogramų skaičiui. „Dalyvauti projekte gali visos moterys, svarbiausia – požiūris ir noras, o visa kita pasiekiama su mūsų pagalba. „Lieknėjimo akademijoje“ dalyvauja labai įvairaus amžiaus moterys, jauniausia buvo virš 20-ies, o vyriausia net virš 70-ies metų amžiaus. Skiriame labai daug individualaus dėmesio kiekvienai dalyvei, padedame nugalėti baimes ir kompleksus. Katu sportuoti drąsiau!“, – pabrėžia trenerė Agneta. „Lieknėjimo akademijos“ dalyvė Vida atėjusi sportuoti į „Apelsiną“, įveikė vyraujančius stereotipus ir nugalėjo savo kompleksus. „Pradėti buvo labai baisu, nes anksčiau buvau nesportavusi ir tai buvo pirmasis kartas. Galvojau, kad į sporto klubą einantys žmonės yra gražūs, sportiški, o aš dėl savo figūros kompleksavau. Tik išdrįsusi ateiti į „Apelsiną“, šiuos kompleksus nugalėjau. Dabar čia jaučiuosi drąsiai, lyg būčiau namuose, man labai patinka „Apelsino“ kuriama atmosfera ir draugiška aplinka“, – patirtimi dalinasi klaipėdietė.

„Lieknėjimo akademijos“ nauda

„Lieknėjimo akademijos“ dalyvėms sudaroma individuali sporto bei grupinių treniruočių programa, vedamos individualios treniruotės, teisingo pratimų atlikimo pamokos, mitybos paskaitos ir asmeninė mitybos konsultacija. Taip pat atliekama „SMART“ diagnostika, suteikiama 3 mėnesių neribota narystė „Apelsine“ ir  trenerių konsultacijos. „Labai svarbu yra tai, kad „Lieknėjimo akademijos“ metu mes – sveikatingumo specialistai – stebime bei fiksuojame dalyvių rezultatus ir taip kontroliuojame lieknėjimo procesą. Jeigu svoris nesikeičia, ieškome priežasčių: dažniausiai reikia sureguliuoti mitybą – teisingai gerti vandenį, nepersivalgyti vakarais, atskirti geruosius angliavandenius nuo blogųjų“, – sako Agneta. Klaipėdietei Vidai sunkiausia buvo išmokti taisyklingai atlikti pratimus, o „SMART“ diagnostikos rezultatai padėjo suvokti, kaip reikėtų keisti gyvenimo būdą. „Maniau, kad pratimus darau teisingai, bet treneriai paaiškino ir parodė, kaip reikia juos iš tikrųjų atlikti, kad nepakenkčiau sau ir pratimai būtų veiksmingi. Atlikus „SMART“ diagnostiką buvo lengviau suvokti, kas ir kodėl vyksta mano kūne, dėl kokių priežasčių jaučiuosi blogai ir ką daryti kitaip, kad lieknėjimo procesas vyktų sėkmingai bei pagerėtų sveikata ir savijauta“, – savo pokyčiais džiaugiasi Vida.

Ilgalaikiai rezultatai

„Lieknėjimo akademijos“ metu su „Apelsino“ sveikatingumo specialistų pagalba Jūs atsikratysite iki 10 kilogramų svorio ir iki 50 centimetrų apimčių per 10 savaičių. „Labai gerai, kad „Lieknėjimo akademija“ trunka 10 savaičių. Laikas labai greitai prabėgo ir net atrodė, kad projektas galėtų tęstis dar ilgiau. Tą laikotarpį atsakingai eini, sportuoji, laikaisi sudarytos programos, o juk taip ir pasiekiami užsibrėžti tikslai. Jeigu norite sulieknėti, patariu nedvejoti ir sudalyvauti „Lieknėjimo akademijoje“ – man tai buvo geriausia patirtis ir veiksmingiausias būdas numesti svorio. Svarbiausia, kad jaučiuosi sveika ir laiminga!“, – rekomenduoja „Lieknėjimo akademijos“ dalyvė.

Visas moteris, kurios nori teigiamų savo išvaizdos pokyčių, jaustis sveikos, energingos ir būti geresnės fizinės formos, kviečiame registruotis į naują „Lieknėjimo akademijos“ grupę „Apelsine“ (PC „Studlendas“) nuo spalio 1 d. Daugiau informacijos sužinosite internetinėje svetainėje www.apelsinas.lt, telefonu arba užsukus į sveikatingumo klubą šeimai „Apelsinas“, esantį PC „Studlendas“.

Reklama

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder