Kviečiame padėkoti medikams

Kviečiame padėkoti medikams

Balandžio 27-ąją bus minima profesinė Medicinos darbuotojų diena. Tai - puiki proga prisiminti ir pagerbti tuos, kurie padeda išsaugoti arba susigrąžinti didžiausią turtą - sveikatą.

Dienraštis "Vakarų ekspresas" vėl kviečia išreikšti padėką ne tik Klaipėdos, bet ir visos Vakarų Lietuvos medikams.

Vienai kilniausių profesijų savo gyvenimus pašventę žmonės kiekvieną dieną kovoja už kitų gyvybes bei stengiasi išsaugoti mūsų didžiausią turtą - sveiką kūną, kartu - ir sielą.

Ankstesniais metais vykstant nuoširdžiausio mediko rinkimams dienraštis sulaukdavo daugybės padėkų, gražių atsiliepimų apie sąžiningai, nuoširdžiai, pasiaukojamai gydymo įstaigose dirbančius žmones. Vis dėlto, skaitytojų nuomone, svarbu pagerbti ne tik kai kuriuos, bet visus savo darbui atsidavusius medikus.

Sakoma, kad geriausia paciento padėka gydytojui bei medicinos personalui - pasitikėjimas medikų sprendimais, noras pasveikti, geri gydymo rezultatai ir nuoširdūs padėkos žodžiai. Dėl to kviečiame pasidalinti geromis istorijomis, papasakoti apie gydytoją ar slaugytoją, kuris jums padėjo, kodėl, jūsų nuomone, jis vertas padėkos, surašyti viską, ką norėtumėte pasakyti jums sveikti padėjusiems medikams.

Praėjusiais metais sulaukėme kelių dešimčių labai gražių, nuoširdžių ir šiltų laiškų, net eiliuotų padėkų Klaipėdos miesto ir regiono medikams. Kviečiame rašyti mums ir šiemet.

Laiške nurodykite mediko vardą, pavardę, gydymo įstaigą ir pareigas. Jei turite, atsiųskite mediko nuotrauką. Patys nuoširdžiausi laiškai bus išspausdinti artėjant mediko dienai balandžio 25 d. priede "Sveikata".

Dėkokite ir rašykite apie gydytojus ir slaugytojus, kurie gydo ne tik savo rankomis, žiniomis, bet ir širdimi iki balandžio 21 d.:

el. paštu: [email protected]

"Vakarų ekspreso" redakcijoje adresu: M. Mažvydo al. 3, Klaipėda

"Vakarų ekspreso" skyriuje PC "Akropolis" (Taikos pr. 61, Vokiečių al., prie centrinio įėjimo).

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder