Kultūros metais Klaipėdoje - didelis dėmesys jaunimo sveikatos kultūrai

Kultūros metais Klaipėdoje - didelis dėmesys jaunimo sveikatos kultūrai

Kaip žinia, 2017 – ieji metai Klaipėdoje paskelbti kultūros metais, kurių metu ypatingai didelį dėmesį planuojama skirti įvairiems kultūros puoselėjimo renginiams, skatinti pažvelgti į kultūrą naujai.

Kultūra – tai daugiasluoksnis darinys, kurį galima analizuoti įvairiais rakursais. Vienas jų – sveikatos kultūra. Klaipėdos miesto VSB, siekdamas prisidėti prie kultūros metų puoselėjimo, taip pat organizuoja įvairius renginius skirtingoms tikslinėms grupėms, šviečia visuomenę sveikatos kultūros klausimais, neaplenkiant jaunimo.

Š. m. vasario mėnesį buvo organizuota moksleivių apklausa tam tikrose mokyklose, skirta išsiaiškinti su kokiu žinomu visuomenės veikėju moksleiviai norėtų susitikti ir pasikalbėti apie sveikatą. Po apklausos paaiškėjo įvairių nuomonių. Vienas iš pageidavimų – susitikimas su žinomais pramogų pasaulio atstovais – Radistais.

Balandžio 21d. (penktadienį) Klaipėdos „Versmės“ progimnazijoje įvyks pirmasis tokio pobūdžio renginys. Šios progimnazijos moksleivius aplankys minėtieji veikėjai ir praves renginį, kurio metu pasidalins savo sėkmės istorija, iškeldami motyvacijos, aktyvaus gyvenimo klausimus, paskatins jaunuolius diskutuoti apie patyčių problemą bei, kaip tikimasi, įkvėps savęs paieškoms.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder