Klaipėdiečiai mokysis gyventi be vaistų ir geriau pažinti augalus

Klaipėdiečiai mokysis gyventi be vaistų ir geriau pažinti augalus

Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuras gegužės 2 d. visus klaipėdiečius kviečia į netradicinę paskaitą „Gyvenimas be vaistų“ Bendruomenės namuose (Debreceno g. 48), kurios metu  vaistininkas – žolininkas Marius Lasinskas papasakos apie vaistinių augalų naudą sveikatai.

Prasidėjęs kalendorinis pavasaris primena, kad pats laikas pradėti rinkti naudingas žoleles ir pasirūpinti savo sveikata, todėl besidomintys netradicine medicina kviečiami po darbo dienos – pirmadienį (gegužės 2 d.) 17:30 val. susitikti su lektoriumi M.Lasinsku. Jis papasakos kaip išlikti geros sveikatos ir pagelbėti sau natūraliomis priemonėmis sunegalavus. Taip pat paskaitos metu lektorius pamokys pasidaryti burnos skalavimo skysti iš spyglių, tepaliuką „beveik nuo visko“, įvairių žolelių arbatų ir kita.

Jaunas, tačiau patyręs vaistininkas-žolininkas Marius Lasinskas pats augina, renka vaistažoles, gamina vaistažolių mišinius. Jis yra „Žolinčių akademijos" viceprezidentas, dalijasi savo patirtimi „Žinių radijo“ laidoje apie sveikatą, skaito paskaitas ir veda praktinius užsiėmimus.

Norintys dalyvauti paskaitoje kviečiami registruotis iš anksto tel. (8 46) 234067, mob. 8 612 30179, el.p.  [email protected]

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder